Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Συγχαρητήρια για την τιμητική διάκριση που έλαβε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου από το Υπουργείο Υγείας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορηθήκαμε για την τιμητική διάκριση που έλαβε το Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου από το Υπουργείο Υγείας, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπα του ανθρώπινου δυναμικού της υγειονομικής μονάδας την προσπάθεια που κατέβαλλαν και καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα που η ανθρωπότητα καλείται να αντιμετωπίσει την υγειονομική κρίση.

Με την σειρά μου, εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους υγειονομικούς φορείς που πράττουν, ότι καλύτερο μπορούν για την υγεία των συνανθρώπων μας.

Ιδιαίτερες όμως, ευχές για συγχαρητήρια εκφράζω στη διοίκηση και στους εργαζομένους του δικού μας Κέντρου Υγείας, του Πολυκάστρου οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας καθημερινά και ακούραστα με πολλή αγάπη.

Τέλος, σας βεβαιώνω πως ο Δήμος Παιονίας στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις ανάγκες των υγειονομικών δομών του δήμου μας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.