Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 28η Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 17.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας Λαϊκών Αγορών Δήμου Παιονίας.

Έγκριση προσλήψεων τακτικού προσωπικού για το έτος 2023 και καθορισμός πρόσθετων προσόντων συγκεκριμένων εγκεκριμένων θέσεων.

Έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ-ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ», Α.Μ.4/2020.

Έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΕ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ», Α.Μ.8/2020.

Έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΣΗΜΕΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ-ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΛΙΒΑΔΙΩΝ», Α.Μ.9/2021.

Έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΜΙΚΡΑ ΛΙΒΑΔΙΑ», Α.Μ.10/2021.

Έγκριση πρακτικού ορισμού επιτροπής παραλαβής του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ και ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ», Α.Μ.76/2017.

Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου Κατασκευή και λειτουργία Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) συνολικής ισχύος 16 MW και Υποσταθμού Ανύψωσης Τάσης» της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΛΥΚΟΤΟΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», και το οποίο θα κατασκευαστεί στη θέση «Λυκότοπος», Δ. Παιονίας, Π.Ε. Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΤ: 2301898926).»

Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου Κατασκευή και λειτουργία Σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά ισχύος 969,00 kWe, της εταιρείας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ», που προτείνεται να εγκατασταθεί στο κληροτεμάχιο υπ. αριθ. 327 του αγροκτήματος Αξιοχωρίου, της ΤΚ Αξιοχωρίου, της ΔΕ Πολυκάστρου, του Δήμου Παιονίας, της ΠΕ Κιλκίς (Π.Κ.Μ.).»

Γνωμοδότηση επί της μελέτης περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων του έργου: «Κατασκευή και λειτουργία Αιολικού Σταθμού Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΣΠΗΕ) Ισχύος 39,6MW στη θέση “Φανάρι – Χρυσόδεντρο- Σταυροδρόμι - Δρέβενο” και των συνοδών του έργων στη Δ.Ε. Αξιούπολης, του Δήμου Παιονίας, της Π.Ε. Κιλκίς, Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας».

Διαγραφή εσφαλμένων χρώσεων δημοτικών τελών και συμψηφισμός χρεώσεων.

Έγκριση παραχώρησης χρήσης Δημοτικού κτηρίου στην Κοινωφελή Επιχείρηση για την ίδρυση και λειτουργία ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ.

Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ Δήμου Παιονίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.