Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά τον Θεολόγο Ζώτο

Ανακοίνωση 
Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς

Η πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά και απο καρδιάς το μέλος του Δ.Σ. κύριο Ζώτο Θεολόγο για την ευγενική χορηγία των στολών των δόκιμων εθελοντών του τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας και του τομέα Υγείας.

Οι δόκιμοι εθελοντές ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη θεωρητική και πρακτική τους εκπαίδευση και θα λάβουν τα πτυχία τους στη τελετή Υπόσχεσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2022, δίνοντας τον όρκο για την αλληλέγγυα και ανιδιοτελή προσφορά στην Κοινωνία και τον Άνθρωπο.

Με τιμή
Η πρόεδρος ΕΕΣ Κιλκίς
Φραγγίδου Αικατερίνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.