Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2023

Παγκόσµιο πρωτάθληµα Kick Boxing για την Αννα Τσομπάνη

Ανακοίνωση Άννας Τσομπάνη
Την 5η θέση σύµφωνα µε την κατάταξη της WAKO κατέκτησε η δική μας Άννα Τσοµπάνη που αγωνισθηκε στην κατηγορία γυναικών, έως 70kg, Low Kick style στο παγκόσµιο πρωτάθληµα Kick Boxing που διεξήχθη στην Αlbufeira Πορτογαλίας, όπου συµµετείχε µε την εθνική οµάδα της ΠΟΚ και τους αθλητές του Α.Σ “Η Τόλµη” Κιλκίς και προπονητή τον Γεώργιο Λεμονίδη. 

Μαζί τους και ο Δημήτριος Τσαρσηταλίδης, που αγωνίστηκε στην κατηγορία ανδρών, έως 75kg, Full Contact style κατακτώντας την 9η θέση . Ο πρόεδρος κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος συνεχάρησαν τους αθλητές τους για την άψογη παρουσία καθώς και για την τιμή που αποτελεί η συμμετοχή τους στην μεγαλύτερη διοργάνωση του αθλήματος παγκοσμίως, ευχόμενοι τα καλύτερα. 

Αννα Τσομπάνη και Δημήτριος Τσαρσηταλίδης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αγωνιζόµενοι µε κορυφαίους αθλητές άλλων χωρών σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο πρωταθλήµατος.

Επόµενος σταθµός για τους αθλητές του Α.Σ “Η Τόλµη” Κιλκίς είναι το πανελλήνιο πρωτάθληµα που θα διεξαχθεί στην Κρήτη στις 14-17 Δεκεµβρίου 2023.

Η Αννα Τσομπάνη νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους την συμπαραστάθηκαν και την στήριξαν όλο το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας της με οποιονδήποτε τρόπο προπονητή, συναθλητές και φίλους.
«Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Θεό που αγωνίστηκα χωρίς κάποιον τραυματισμό, τους προπονητές μου που βρισκόταν πάντα δίπλα μου, την οικογένειά μου και τους φίλους που με στηρίζουν σε κάθε μου βήμα όλα τα χρόνια της ενασχόλησης μου με το KICK BOXING, τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σιντικής κ. Γεώργιο Τάτσιο, τα Ιατρικά Οξυγόνα Tatsios, τη δημοσιογράφο Δέσποινα Νικολάκη, τον Μαχητή στο Κιλκίς, το café- bar Jackson και την Αθανασία Αγγελίδου, το Συνεργείο «ο Βίκτωρας» το café Bruno στο Κιλκίς,τον George PaNtsour, το Powerpc, το Εστιατόριο Fernando’s ,την Λαδόκολλα «ο Νικολάκης», τα Αρτοπαρασκευάσματα Ευα Μαρί στο Κιλκίς και τον ιδιοκτήτη Μιχάλη Θεοχαράκη, τον Χατζηκαμάρη Παναγιώτη, τον Μορφωτικό Αθλητικό Σύλλογο Λαοδικηνού «ΛΑΟΔΙΚΗ»,το Καφενείο –Ψητοπωλείο «ο Πλάτανος» στην Θερμοπηγή και τον ιδιοκτήτη Χρήστο Ιωαννίδη, τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού, τους Ελαιοχρωματισμούς «Βλάχο Ιωάννη», το Maya’s Bakery,το glamstore gr, τον Φούρνο Μύλος,το Dj plazza coffe drinks, το café more , το café Γαλήνη,τον Ξενώνα Ιχνιλάτη στην Λίμνη Κερκίνη, το Glam store, τον Φαχιριδη Γεώργιο, όλη την ομάδα της Lyopay pro και τον Άρη Φαρμάκη ΟΠΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.