Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Πρώτη επίσημη για τα κορίτσια Κ16 του ΑΤΛΑΝΤΑ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ

Δελτίο τύπου ΑΤΛΑΝΤΑ Κιλκίς
Πρώτη επίσημη για τα κορίτσια Κ16 του ΑΤΛΑΝΤΑ στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΜ για τον Β’ όμιλο, στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς, το Σάββατο 09.12.2023, και οι μικρές του Συλλόγου μας βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον Α.Π.Σ. Αίολο Κατερίνης. Τα κορίτσια, που έδειξαν διάθεση για διάκριση και πειθαρχία, τηρώντας όλες τις εντολές του Προπονητή κ. Δερέκη, έφτασαν στην νίκη, στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου τους, κερδίζοντας σε ψυχολογία, απόδοση και εμπειρία.

Το τελικό σκορ (3-1, 23-25, 25-20, 25-23, 25-17) μόνο χαμόγελα μπορεί να αφήνει και αισιοδοξία σε γονείς και φίλους της ομάδας και των κοριτσιών που βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν τις προσπάθειες τους. Αν μη τι άλλο, το μέλλον τους ανήκει και έχουν αρκετούς αγώνες φέτος για να επιβεβαιώνουν την καλή αγωνιστική τους κατάσταση, που μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού τόσο η προετοιμασία, όσο και στήριξη από τον σύλλογο στο πνευματικό μέρος, έδειξαν πως φέρνουν αποτελέσματα.

Τα αγόρια Κ21 από την άλλη, είχαν ένα ακόμα δύσκολο απόγευμα στο ΔΑΚ Κατερίνης, την Κυριακή 10.12.2023, στις 18.00, με αντίπαλο τον τοπικό Πιερικό. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πάλεψαν κάθε φάση, αλλά ο Πιερικός, ως πιο έμπειρος και με καλύτερη ψυχολογία, κράτησε την απόσταση και το σκορ (3-0, 25-8, 25-15, 25-18). Τα αγόρια, που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες ενός αγώνα πρωταθλήματος λόγω πολλών νέων παιδιών αποκομίζουν εμπειρίες και παιχνίδι με παιχνίδι εμφανίζονται βελτιωμένοι, και είναι η επιμονή τους που μας δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε κάποια στιγμή ότι ο κόπος τους θα ανταμειφθεί.

Η σύνθεση για τα κορίτσια Κ16 (προπονητής κ. Γιώργος Δερέκης): Σταμάτη Άννα, Νίρλα Ειρήνη, Σταμάτη Κατερίνα (λ), Κουλίδου Αμαλία, Γκουρτσιάδου Αλίκη, Ιωακειμίδου Βασιλική, Ζώτου Κυριακή, Μαυρογενίδου Σοφία, Χαριτωνίδου Χριστίνα, Ηλιοπούλου Ελένη, Ιωακειμίδου Ευθυμία, Γουσίδου Μαρκέλλα-Ιωάννα, Ζουλάκη Μαρίνα.

Η σύνθεση για τα αγόρια Κ21 (προπονητής κ. Χειρούλης Γεώργιος): Νάστουλας Άγγελος, Γρηγοριάδης Λάζαρος, Ψαρράς Ιωάννης, Καλπακίδης Θεόφιλος, Νάστουλας Ελευθέριος, Παπαγεωργίου Άγγελος, Κιουφεντζόγλου – Κατσαβέλης Κυριάκος, Ευθυμίου Γεώργιος, Σιαπκάρης Ιγνάτιος.

Την επόμενη αγωνιστική οι γυναίκες του ΑΤΛΑ θα αναμετρηθούν στο ΔΑΚ Γιαννιτσών με τον τοπικό ΑΟΠ Μύλωνα, το Σάββατο 16.12.2023, στις 18.00. Τα αγόρια Κ21, θα δοκιμαστούν στο Νέο ΔΑΚ Κιλκίς με τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών, την Κυριακή 17.12.2023, στις 14.00. Τα κορίτσια Κ16 θα συναντηθούν με τον Ίκαρο Έδεσσας, στο ΔΑΚ Έδεσσας, το Σάββατο 16.12.2023, στις 10.00. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας: ΑΤΛΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ, BALKAN ELECTRIC, ΜΑΚΟΥΛΗ ΙΩΑΝΝΗ (ελαστικά), ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (αλουμίνια), BAKE MY DAY, CONSTRAL, DIMCOCARS, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ (ΗΛ. ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ), ΦΡΑΟΥΛΕΣ (ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ), ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ), ΟΦΘΑΛΜΟΡΑΜΑ, STEP, PHOTO FINISH, ΜΑΓΛΟΥΣΙΔΗ (ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ), ΑΦΟΙ ΑΤΣΑΛΑ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ (ΨΑΡΑΓΟΡΑ), ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ, CUARDO, OSER, ΗΛΕΚΤΡΟΝ, ΓΚΙΚΑΣ Ι. (ΕΠΙΠΛΑ), ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ (ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ), ΚΟΝΒΑ, FXNAILS και KOUROUZIDIS WORKSHOP που με την βοήθεια τους συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.