Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Συνάντηση Μουσικού Συλλόγου Jam με Δήμαρχο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Μουσικού Συλλόγου Jam
Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μουσικού Συλλόγου Jam, πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση με τον επανεκλεγέντα Δήμαρχο Κιλκίς κύριο Κυριακίδη Δημήτριο με σκοπό αρχικά να τον συγχαρεί για την επανεκλογή του και εν συνεχεία να καταθέσει τις προτάσεις που πρόκειται να υλοποιηθούν κατά το έτος 2024.

Στη συνάντηση ήταν παρόν και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κος Κοσμίδης Θεμιστοκλής, ο οποίος με τη σειρά του στηρίζει πάντα τις δράσεις του Συλλόγου. Από τα πρώτα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η διεξαγωγή του 2ου Rock & Race Festival σε συνεργασία με τον Σύλλογο ΧΩΜΑ Κιλκίς. Μετά την πρώτη, πολύ επιτυχημένη, συνδιοργάνωση των δύο Συλλόγων, πάντα υπό την αιγίδα του Δήμου Κιλκίς, τέθηκαν τα θεμέλια για τη διοργάνωση και τη διεξαγωγή του 2ου αυτού Festival. 

Μέσα σε ένα πολύ θετικό κλίμα συζητήθηκαν πολλές από τις προτάσεις του συλλόγου, μια από αυτές είναι η δημιουργία «Μουσικής Βιβλιοθήκης» και «Μουσείου Μουσικής», χώροι τους οποίους θα μπορούν να επισκέπτονται μαθητές, αλλά και φίλοι της μουσικής γενικότερα, οι οποίοι θέλουν να μελετήσουν και μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτήν.

Τέλος, επισημάνθηκε η στήριξη και συμμετοχή του Μουσικού Συλλόγου Jam σε δράσεις του Δήμου, αλλά και η περαιτέρω συνεργασία με άλλους συλλόγους του Δήμου μας με σκοπό την προβολή και προώθηση του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.