Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Τα νέα του βουλευτή Κιλκίς Πέτρου Παππά (15/11/2023)

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" Θεσσαλονίκης
Επίσκεψη στο Νοσοκομείο "Άγιος Δημήτριος" Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε προχθές ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη του ΔΣ του Σωματείου των εργαζομένων συζητήθηκαν τα πολλά προβλήματα του Νοσοκομείου:

Η πολύ κακή κατάσταση των κτιρίων που οδήγησαν στην κατάρρευση μέρους της ψευδοροφής στον κοιτώνα των ιατρών.

Η εργασιακή επισφάλεια των 123 συμβασιούχων και υπαλλήλων με προγράμματα ΟΑΕΔ που εργάζονται στο νοσοκομείο.

Η έλλειψη Διοικητικού Συμβουλίου στο Νοσοκομείο η οποία οδηγεί σε σειρά καθυστερήσεων και δυσλειτουργιών.

Ο Π. Παππάς δεσμεύτηκε και κατέθεσε άμεσα επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας για όλα τα προβλήματα, αναμένοντας τις απαντήσεις του στη Βουλή.

Συνάντηση Π. Παππά με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη

Ο Βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία-Θρακη, Πέτρος Παππάς, πραγματοποίησε προχθές σειρά συναντήσεων με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλονίκη.

Ο Π. Παππάς συνάντησε την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου, με την οποία συζήτησε για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της Θεσσαλονίκης την επόμενη τετραετία, αλλά και τα πολλά προβλήματα της πόλης,τα οποία χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Δήμαρχο Αμπελοκήπων- Μενεμένης, κ. Λάζαρο Κυρίζογλου και τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ), δήμαρχο Πυλαίας - Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη. Συζητήθηκε η διαχρονική ανάγκη αναβάθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης στην οποία πρέπει να ενσκήψει η Πολιτεία ,ο σημαντικός ρόλος της, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης των Δήμων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Π. Παππάς, εγκαινιάζοντας ένα νέο πλαίσιο συνεννόησης και συνεργασίας, έθεσε τον τομέα της Μακεδονίας-Θράκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, στη διάθεσή των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης, προκειμένου να συμβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση των σχεδιασμών καθώς και των δίκαιων αιτημάτων τους.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου – Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Μακεδονίας και Θράκης κ. Παντελή Φιλιππίδη, πραγματοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς, Πέτρος Παππάς.

Συζητήθηκε η έντονη αγωνία των εμπόρων για την άδικη φορολογική επιδρομή που ετοιμάζει η Κυβέρνηση σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, φορολογώντας τους οριζόντια για εισόδημα 10.900 ευρώ, την εποχή που η υπόλοιπη αγορά στενάζει, λόγω της ακρίβειας στα τρόφιμα.

Ο Π. Παππάς δεσμεύτηκε να προωθήσει με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα των εμπόρων, που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη

Ο Πέτρος Παππάς, Βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και Αν. Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα Μακεδονίας-Θράκης, πραγματοποίησε χτες συνάντηση με τον Υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης κ. Στάθη Κωνσταντινίδη.

Συζητήθηκαν πολλά θέματα της αρμόδιότητας του κ. Κωνσταντινίδη με έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αλλά και προβλήματα των ακριτικών περιοχών της Μακεδονίας και της Θράκης και τις δυνατότητες ενίσχυσής τους.

Ο Π.Παππάς τόνισε ιδιαίτερα τα προβλήματα της οδικής σύνδεσης της Θεσσαλονίκης με τις υπόλοιπες πόλεις της Μακεδονίας και ιδιαίτερα το κομμάτι της ΠΑΘΕ Ευζώνων-Χαλάστρας.

Τέλος, αναφέρθηκαν στην ανάπλαση της Δ.Ε.Θ, αλλά και στα πολλά προβλήματα που δημιουργούν οι εργασίες του Fly Over στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, αλλά και των γύρω περιοχών.

Ο Π.Παππάς δήλωσε πως με την συνάντηση αυτή εγκαινιάστηκε, σε καλό κλίμα, ένα πλαίσιο επικοινωνίας ώστε να επιτευχθεί μια κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων της Μακεδονίας και της Θράκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.