Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Τα νέα της Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» (15/11/2023)

Δελτίο τύπου  Ένωσης Ποντίων Νομού Κιλκίς «Οι Αργοναύτες» 
Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πέτρου του Πρεσβυτέρου.
Η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες» συμμετείχε στην Υποδοχή της Ιερής Εικόνας των Αγίων Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων και του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πέτρου του Πρεσβυτέρου στην αυλή της Εκκλησίας του Αγ. Δημητρίου Κιλκίς την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ.

Στην υποδοχή συμμετείχαν μέλη του συλλόγου μας με παραδοσιακές φορεσιές, μεταφέροντας την Ιερή Εικόνα.

Συλλογή πλαστικών καπακιών, στηρίζοντας το Σύλλογο «ΒηματίΖΩ»

Η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες», δια του πρόεδρου της κ. Δαμιανίδη Παναγιώτη, συμμετέχοντας σταθερά στη δράση του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒηματίΖω», για τη συλλογή πλαστικών καπακιών, παρέδωσε στην εκπρόσωπο του Συλλόγου «ΒηματίΖω», κ. Κωνσταντίνα Μπουρλούκα, τα καπάκια που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη της Ένωσης, το προηγούμενο έτος.

Σκοπός της Ένωσης Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες» είναι να στηρίζει και να συμμετέχει σε δράσεις που βοηθούν τους συνανθρώπους μας και φροντίζουν το περιβάλλον μέσω της ανακύκλωσης.

Ετήσιος αγιασμός του Συλλόγου μας

Η Ένωση Ποντίων Ν. Κιλκίς «οι Αργοναύτες» και τα μέλη της τέλεσαν τον ετήσιο αγιασμό του Συλλόγου στις 4 Νοεμβρίου 2023, για την έναρξη της νέας χρονιάς, στα γραφεία του Συλλόγου.

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, ευλογώντας τα μέλη του Δ.Σ και του Συλλόγου και εξαίροντας το ρόλο που διαδραματίζει ο Σύλλογος στη διάσωση και τη διατήρηση της ποντιακής παράδοσης.

Το Δ.Σ. δια του Προέδρου του, Δαμιανίδη Παναγιώτη, ευχήθηκε στα μέλη όλων των τμημάτων του Συλλόγου που παραβρέθηκαν, καλή δημιουργική χρονιά και διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί επί σειρά ετών με όλα τα μέλη. Στο τέλος, μέλη του Δ.Σ. προσέφεραν κεράσματα στους παρευρισκόμενους και τις παρευρισκόμενες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.