Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Συνέντηση Πέτρου Παππά με Απόστολο Τζιτζικώστα

Δελτίο τύπου Πέτρου Παππά
Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών με αρμοδιότητα τη Μακεδονία-Θράκη και βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, πραγματοποίησε, χθες, συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.Απόστολο Τζιτζικώστα.

Συζήτησαν εκτενώς τις προκλήσεις αλλά και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Κεντρικής Μακεδονίας.

Αναφέρθηκαν, ειδικότερα σε θέματα που αφορούν του κατοίκους του Κιλκίς, με κυριότερο την ολοκλήρωση του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης-Κιλκίς και την βελτίωση του οδικού δικτύου στον οδικό άξονα Κιλκίς-Γουμένισσας

Επιπλέον αναφέρθηκαν στην λειτουργία του Ο.Λ.Θ. και στην κρισιμότητα που έχει αυτή για τη βιομηχανία της περιοχής.

Τέλος συζητήθηκε η έναρξη κατασκευής του Fly Over και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Ο Π. Παππάς δήλωσε πως, με τη συνάντηση αυτή, εγκαινιάστηκε σε άριστο κλίμα, ένα νέο πλαίσιο συνεργασίας, ώστε να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.