Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Κάλεσμα Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς σε κινητοποίηση για το φορολογικό νομοσχέδιο

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί όλα τα μέλη του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση διαμαρτυρίας που θα γίνει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023, στην πλατεία Ειρήνης, στις 12:00, στο Κιλκίς.

Θεωρούμε άδικο αυτό το μέτρο, να θεωρούμαστε όλοι οι επαγγελματίες φοροφυγάδες με έναν απαράδεκτο οριζόντιο τρόπο που τα βλέπει όλα άσπρα – μαύρα. Διότι τελικά, ένα σωστό και δίκαιο φορολογικό σύστημα πρέπει να λαμβάνει υπόψη του τις πραγματικές συνθήκες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, τις ιδιαιτερότητες κάθε επαγγέλματος και να υιοθετεί τη φορολογική ανταποδοτικότητα στην κοινωνία.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, αφού στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας αποφασίστηκε ότι υπάρχει αθέτιμος ανταγωνισμός που αδικεί τα μικρά καταστήματα. Φυσικά, το μέτρο είναι προαιρετικό και όποιος θέλει, μπορεί να κάνει στάση εργασίας καθώς αποτελεί αποκλειστικό του δικαίωμα.

Τέλος, η Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 ορίστηκε ως νόμιμη ημερομηνία για να είναι ανοιχτά τα καταστήματα, από τις 11:00 έως τις 16:00, ως τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου για τόνωση της αγοράς, στο πλαίσιο του θεσμού της Black Friday. Φυσικά, και αυτή η απόφαση έχει προαιρετικό χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.