Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τα νέα του δημοτικού συνδυασμού ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ του Κώστα Σιωνίδη

Δελτίο τύπου Κ. Σιωνίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης με τα μέλη του συνδυασμού "ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ", επισκέφθηκαν αυτές τις ημέρες τα χωριά Στάθης, Κάρπη, Μικρόδασος, Πευκόδασος, Αξιοχώρι, Βαλτοτόπι, Καμποχώρι και Ρύζια, παρουσίασαν το έργο της διοίκησης και συζήτησαν με τους κατοίκους των χωριών για διάφορα θέματα. Οι κάτοικοι με χαρά τους υποδέχτηκαν και τους έδωσαν τις πιο θερμές ευχές.

Το κλίμα στον Άσπρο και στο Βαφειοχώρι ξεχώρισε, καθώς έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα νίκης για τον Κώστα Σιωνίδη και τους υποψηφίους του συνδυασμού Παιονία της Προόδου.

Θερμές ευχές και μηνύματα στήριξης έλαβαν, επίσης από τους ανθρώπους της αγοράς του Πολυκάστρου.

Τέλος, ο Κώστας Σιωνίδης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν δυναμικά τις περιοδείες και τις προεκλογικές ομιλίες.


Την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου, ο υποψ. δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης και τα μέλη του συνδυασμού "ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ", επισκέφθηκαν την Μεσιά και τον Άγιο Πέτρο.

Με πολύ χαρά τους οι κάτοικοι των δυο χωριών τους υποδέχθηκαν και τους ευχήθηκαν.

Όμως, οι κάτοικοι του Αγίου Πέτρου, με την σύσσωμη παρουσία τους και τον παλμό τους κατά την διάρκεια της ομιλίας του υποψηφίου δημάρχου, έστειλαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για την Κυριακή των εκλογών.


Ηχηρό μήνυμα νίκης έλαβε ο υποψ. δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης με τον συνδυασμό "ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ", από τον Ευρωπό και την Αξιούπολη, όπου επικράτησε δυνατός παλμός κατά την διάρκεια των ομιλιών του.

Επίσης, κλίμα νίκης επικράτησε και στην περιοδεία του συνδυασμού στο Πολύπετρο,στην Πηγή και στην λαϊκή αγορά Αξιούπολης.


Στο πάρτυ νεολαίας που διοργάνωσε ο συνδυασμός "ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ", στην Αξιούπολη, παραβρέθηκαν υποστηρικτές της παράταξης και διασκέδασαν όλοι μαζί.


























Ανεπανάληπτη η παρουσία του κόσμου στην προτελευταία προεκλογική ομιλία του υποψ. δημάρχου Κώστα Σιωνίδη, στην ιστορική έδρα του δήμου μας.

Με παλμό νίκης όλη η Γουμένισσα χειροκρότησε θερμά τον Κώστα Σιωνίδη και τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ»



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.