Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Τα νέα της Λαϊκής Συσπείρωσης Κιλκίς και της Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας (6/10/2023)





Ο Ευμορφόπουλος Στέλιος Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Ονομάζομαι Ευμορφόπουλος Στέλιος, είμαι 62 χρονών, συνταξιούχος και κατάγομαι από την Πηγή Αξιούπολης.

Δούλευα 35 χρόνια ως εργάτης στον ΟΣΕ, όπου και συμμετείχα στο Γενικό Συμβούλιο Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Από το 1990 έως το 2000 υπήρξα αντιπρόεδρος του Μ.Γ.Σ.Σ Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης & υπήρξα μέλος στην διοίκηση Ε.Π.Ε.Σ Θεσσαλονίκης.

Το 2001 μεταφέρθηκα στον Σιδηροδρομικό Σταθμό της Ειδομένης, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Εκείνο το διάστημα υπήρξα και πρόεδρος του Α.Σ. Αλέξανδρος Αξιούπολης.

Στηρίζω τη Λαϊκή Συσπείρωση και συμπορεύομαι μαζί τους γιατί είναι η μόνη παράταξη που παλεύει για το κοινό καλό. Είναι η μόνη παράταξη που δεν τάζει λαγούς με πετραχήλια, αλλά καλεί το λαό να παλέψει για όσα του ανήκουν. Είναι η μόνη παράταξη που διεκδικεί ότι μας ανήκει, για τις ζωές μας και όχι για τα κέρδη τους.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση τόσο στις Δημοτικές όσο και στις Περιφερειακές εκλογές για να δούμε πραγματικές αλλαγές στον τόπο μας.

Η Τατίδου Αθηνα υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με της Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς 

Είμαι η Τατίδου Αθηνά, είμαι 20 χρονών και κατάγομαι απο το Μυλοχώρι, Κιλκίς.

Είμαι φοιτήτρια στο 3ο έτος στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Συστρατεύομαι ως υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με τη Λαϊκή Συσπείρωση γιατί πιστεύω οτι είναι η μόνη παράταξηη που νοιάζεται για τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων, γιατί προβάλλει τα αιτήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών του Κιλκίς.

Περισσότεροι εκλγεγμένοι σύμβουλοι στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην Κοινότητα Κιλκίς θα βοηθήσουν στο να απαιτήσουμε να γίνουν περισσότερα πράγματα απο το Δήμο, για υποδομές, για ανθρώπινα σχολεία, για χώρους πρασίνου, για λιγότερα τσιμεντόπαρκα.

Σε αυτό χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια και όχι μόνο με την ψήφο. Για να γίνουν αυτά θέλλουμε τον αγωνιζόμενο κόσμο δίπλα μας, ώστε μαζί με τους εκλεγμένους σε Δήμο και Κοινότητα να προβάλλουμε δυναμικά τα δικά μας αιτήματα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.