Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

O υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Μυλόπουλος, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου περιφερειακού συνδυασμού 
«ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ»
Από τον περιφερειακό συνδυασμό «ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ», που υποστηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ανακοινώνεται, ότι την προσεχή Δευτέρα (18 / 9) θα επισκεφθεί τον νομό Κιλκίς ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Μυλόπουλος, πρώην Πρύτανης και ομότιμος Καθηγητής Υδραυλικής της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Το ακριβές πρόγραμμα της περιοδείας του κ. Μυλόπουλου είναι:

16.30 : Επίσκεψη στη Λίμνη Δοϊράνη.

18.00 : Περιοδεία στο Κιλκίς

20.00 : Ομιλία στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθήσουν την ομιλία του κ. Γιάννη Μυλόπουλου, προκειμένου να ενημερωθούμε από χείλη ειδικού όσα μας απασχολούν τόσο στον νομό Κιλκίς όσο και στη χώρα, και ειδικότερα αναφορικά με τις τελευταίες καταστροφές.

Εκ μέρους των υποψηφίων του νομού Κιλκίς

Λάγια Δουλκερίδου

Γιάννης Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.