Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Συγκινητική η ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση πολιτών, συλλόγων και επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο κάλεσμα για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας, που συγκεντρώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα. 

 «Η σκέψη μας μαζί με εκείνους που δοκιμάζονται σ’ αυτή την ανείπωτη καταστροφή. Κινητοποιηθήκαμε άμεσα, ώστε ποσότητες με είδη πρώτης ανάγκης να συγκεντρωθούν και να προωθηθούν στους πληγέντες» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, προσθέτοντας πως η ανταπόκριση είναι μεγάλη, καθώς, στο Διοικητήριο συγκεντρώθηκαν συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας και εμφιαλωμένα νερά τα οποία και, σήμερα, εστάλησαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για να αποσταλούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σημειώνεται ότι, η συγκέντρωση των ειδών που θα αποσταλούν από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας για τις πληγείσες περιοχές και τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας γίνεται υπό την επίβλεψη της Αντιπεριφέρειας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.