Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Η Γιάννου Γαρυφαλλιά Υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας

Υπογράφει η Γιάννου Γαρυφαλλιά
Υποψήφια με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας
Ονομάζομαι Γιάννου Γαρυφαλλιά, κατάγομαι από τη Γουμένισσα.
Είμαι απόφοιτη του τμήματος «Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής» του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο ΕΚΠΑ στο πρόγραμμα «Τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας στην εκπαίδευση».

Ταυτόχρονα εργάζομαι στον σχεδιασμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων δια βίου μάθησης στο ΚΕΔΙΒΙΜ του πανεπιστημίου Αθηνών.

Μέσα από την εργασιακή μου εμπειρία έχω αντιληφθεί ότι οι όποιες κατακτήσεις μπορούν να επιτευχθούν μόνο μέσα από την οργανωμένη πάλη και τον συλλογικό αγώνα.

Συμπορεύομαι λοιπόν με την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με επικεφαλής τον Τάσο Βασιλακάκη, γιατί οι άνθρωποι της είναι εκείνοι που δίνουν το παρών σε κάθε τέτοια διεκδίκηση.

Η περιοχή που γεννήθηκα και μεγάλωσα παρακμάζει σταθερά και υποβαθμίζεται στοχευμένα από τις τοπικές αρχές, που εφαρμόζουν πιστά τα αντιλαϊκά μέτρα των κυβερνήσεων.

Ενισχυμένη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει πραγματική αντίσταση στις πρακτικές αυτές. Σημαίνει δυνατότερος λαός να παλεύει για τα δικαιώματά του, να διεκδικεί για την ζωή του και το μέλλον του.

Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση, δυναμώνουμε την δική μας φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.