Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, με το βουλευτή Σ. Παραστατίδη

Δελτίο τύπου Έ
νωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Την Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023, αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Νικόλαο Ζησόπουλο, τον Γενικό Γραμματέα Νικόλαο Χατζηγεωργίου, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Αριστείδη Τσάτσαρη, τον Ταμία Ιωάννη Σφήνα και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Βάιο Γκόρα και Παρασκευά Κιαρτσίδη, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Βουλευτή Νομού Κιλκίς, του ΠΑΣΟΚ – ΚΙ.ΝΑΛ, κ. Στέφανο Παραστατίδη.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βουλευτής, ενημερώθηκε από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τους σκοπούς της ίδρυσης και λειτουργίας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) και υπήρξε ενημέρωση, για θέματα που αφορούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετεί στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και έχουν αναδειχθεί από την Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ, καθώς και θέματα πανελλήνιου ενδιαφέροντος, που έχουν αναδειχθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ. Κλείνοντας την συνάντηση, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ευχήθηκαν στον κ. Παραστατίδη, μια καλή και δημιουργική θητεία και τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία, όσον αφορά την ανάδειξη και την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κ. Βουλευτής, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα πάγια και δίκαια αιτήματα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και ζήτησε να ενημερώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα για όλα τα θέματα που απασχολούν το στρατιωτικό προσωπικό. Επιπλέον, δεσμεύτηκε να τα αναδείξει, σε συνεργασία με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), προκειμένου να αρθούν οι υφιστάμενες αδικίες που υφίστανται και διαβεβαίωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για την περαιτέρω διεύρυνση και εμβάθυνση της συνεργασίας, με γνώμονα την συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους, καθώς και την ισότιμη εργασιακή τους αντιμετώπιση, σε σχέση με τους υπόλοιπους εργαζομένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.