Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: Είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Χρήστου Παπαστεργίου

Υπογράφει η Χριστίνα Κ. Χαραλαμπίδου
Δικηγόρος - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς
Πράξεις για την Μακεδονία
Αποφάσισα σε αυτές τις εκλογές να σταθώ στο πλευρό του Χρήστου Παπαστεργίου, ώστε μαζί να θέσουμε τις βάσεις για την Κεντρική Μακεδονία της προόδου, της κοινωνικής προκοπής, της έμπρακτης αλληλεγγύης.

Να θέσουμε τις βάσεις για μια Περιφέρεια συμπερίληψης, όπου κάθε φωνή και κάθε ανάγκη θα ακούγεται δυνατά.

Η απόφασή μου να ζητήσω την ψήφο σας είναι πέρα ως πέρα συνειδητή.
Η πορεία μου, η πολιτική και ιδεολογική μου ταυτότητα δεν θα μπορούσαν να εκφραστούν διαφορετικά.

Στις 8 Οκτωβρίου βαδίζουμε προς την πρόοδο. Απέναντι σε μια διοίκηση που πορεύτηκε με βασικό άξονα την -χωρίς ουσία- επικοινωνία, αδιαφορώντας για τις ανάγκες των πολλών.

Στη συνεχή υποβάθμιση του Κιλκίς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας βάζουμε ισχυρό ανάχωμα την ελπίδα, τις ιδέες μας και την πίστη μας στους ανθρώπους αυτού εδώ του τόπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.