Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Ανααμενόμενα πετυχημένο το 17ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kilkis Cup 2023

Δελτίο τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς
Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς διοργάνωσε σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, από 31/7/2023 έως και 4/8/2023 το καθιερωμένο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kilkis Cup 2023 κατηγορίας αγόρια -κορίτσια 16 χρόνων.

Στις εγκαταστάσεις μας προς Προφήτη Ηλία πάνω από 90 αθλητές με συνοδούς από διάφορες χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Πολωνία, Φινλανδία) έδωσαν το παρόν με τους Έλληνες αθλητές/τριες να κυριαρχούν στους τελικούς και να κατακτούν τα τρόπαια.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν δίνοντας ραντεβού του χρόνου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης (Alumil, Νερα Μακεδονίας, Φάρμα Κουκάκη, Ευριδικη Ξενοδοχείο, Step, Ζαχαροπλαστείο Γιώργος, Κουραλιδη κρεοπωλεία, Τοκατλιδου κέντρα ξένων γλωσσών, Οπτικά Μαυρομάτη)

Ευχαριστούμε θερμα την εταιρία ALUMIL για την χορηγία χρηματικού ποσού που χρησιμοποιήθηκε στην ανακατασκευή των δυο γηπέδων μας.

Ευχόμαστε καλό υπόλοιπο καλοκαιριού με τον σύλλογο μας να σας περιμένει για εγγραφές τον Σεπτέμβριο.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.