Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Σταύρος Ρωμανίδης: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει ο  Σταύρος Ρωμανίδης 
Υποψήφιος Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς
Η καταγωγή μου είναι από το Χειμαδιό του Κιλκίς. Είμαι παντρεμένος με την Βαρβάρα Μιχαηλίδου και έχουμε 3 παιδιά. Εργάζομαι στο Δήμο Θεσσαλονίκης εδώ και 4 χρόνια, ως οδηγός οχημάτων καθαριότητας.Τα τελευταία 20 χρόνια με την οικογένεια μου, διαμένουμε στο Κιλκίς.

Είχα την τύχη σε παλαιότερη εργασία μου, ως οδηγός νταλίκας, επί 4 χρόνια, να γυρίσω όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. Κάθε φορά όμως που επέστρεφα στο σπίτι μου, με έπιανε μια πίκρα.

Σύγκρινα τις πόλεις που γυρνούσα με το Κιλκίς, και έβλεπα δυστυχώς πως είμαστε 40-50 χρόνια πίσω.

Πέρασαν από τότε άλλα 10 χρόνια και δεν είδα να έχει αλλάξει κάτι ουσιώδες.
Η Ελπίδα μου όμως, δεν έσβησε ποτέ.

Και ήρθε η στιγμή λοιπόν, που είδα τον φίλο μου και παλιό συνεργάτη στο ράδιο Κιλκίς και στο τηλεοπτικό κανάλι EURO CHANNEL, Θεόδωρο Βαφειάδη, να κατεβαίνει στις αυτοδιοικητικές εκλογές με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ.

Πραγματικά με άγγιξαν τα λόγια του, το όραμα και οι σκέψεις του.

Ένας νέος άνθρωπος, με εμπειρία, νέες ιδέες, νέες προτάσεις που μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και όχι μόνο στα λόγια.

Για όσους και όσες με γνωρίζουν, ξέρουν πως είμαι ένας άνθρωπος που από μικρό παιδί δουλεύω ασταμάτητα. Ένας πραγματικός μαχητής της ζωής. Που έμαθα να προσφέρω στον συνάνθρωπο μου χωρίς αντάλλαγμα.

Πήρα λοιπόν την απόφαση να στηρίξω το ΝΕΟ, κατεβαίνοντας υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Κιλκίς. Με όρεξη για δουλειά, να μπορέσω κι εγώ να συνεισφέρω για το κοινό καλό όλων μας.

Από όλους και όλες εσάς, ζητώ την στήριξη σας, για να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε αυτόν τον τόπο να προοδεύει. Να φτιάξουμε μια πόλη διαφορετική, μια πόλη που θα γίνει πρότυπο για άλλες, με καινοτόμες ιδέες και νέα έργα. Για να την χαίρονται στο μέλλον τα παιδιά μας και όσοι την επισκέπτονται.

Όλοι μαζί με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Είναι στο χέρι μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.