Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ανδρέας Βεργίδης: Χρηματοδοτούμε και υλοποιούμε στοχευμένες παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας

Εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού κατά τόπους ρεμάτων στην επικράτεια της χωρικής αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς προβλέπει η σύμβαση, ποσού ύψους 430.000 ευρώ, που υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας ΛΑΤΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕΙΣ ΙΚΕ, Κωνσταντίνος Τσομπανίδης.

«Μετουσιώνουμε σε πράξεις και έργο την προτεραιότητα που έχουμε δώσει στην προστασία και την ασφάλεια των συμπολιτών μας» υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης, προσθέτοντας πως «στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του νομού μας, υλοποιούμε , στοχευμένες και αναγκαίες παρεμβάσεις».

Οι εργασίες - μετά τη σχετική εργοταξιακή προετοιμασία του αναδόχου και την εγκατάσταση των αναγκαίων χωματουργικών μηχανημάτων έργων (εκσκαφείς, φορτωτές, φορτηγά κλπ.) - θα ξεκινήσουν περί τα τέλη Αυγούστου, υπό την εποπτεία του Τμήματος Έργων Δομών Περιβάλλοντος της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς και, θα διαρκέσουν, συνολικά, 24 μήνες.

Στο πλαίσιο του έργου που ξεκινά άμεσα με τίτλο «Εργασίες καθαρισμού ρεμάτων αρμοδιότητας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κιλκίς (Μίσθωση μηχανημάτων)» θα γίνουν καθαρισμοί ρεμάτων συνολικού μήκους περίπου τριάντα (30) χιλιομέτρων σε διάφορους οικισμούς και των δύο Δήμων της Π.Ε. Κιλκίς (Δήμοι Κιλκίς & Παιονίας).

Το εν λόγω έργο χρηματοδοτείται από Πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς- (από Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους/ΚΑΠ)- ενώ η επιλογή των θέσεων έχει γίνει λαμβάνοντας υπόψιν τόσο τα κατά καιρούς αιτήματα Δήμων, Υπηρεσιών αλλά και απλών πολιτών, όσο και τις περιοδικές αυτοψίες υπαλλήλων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε Κιλκίς.

Η σύμβαση υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο του αναδόχου, παρουσία του αν. προϊσταμένου Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων (ΥΤΕ) Π.Ε. Κιλκίς Νικόλαου Γρηγοριάδη και του αν. προϊσταμένου του Τμήματος Έργων Δομών Περιβάλλοντος της ΥΤΕ Παύλου Πετρίδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.