Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Νομιμότητα στην Ελλάδα και το Κιλκίς…

Και η κατακρύλα συνεχίζεται ραιτ θρου που έλεγε και ο Ζαμπέτας…
Γράφει ο Αχμέτ Καραηλχάν
Και ξαφνικά όλοι εκπλήσσονται, σοκάρονται, πέφτουν από τα σύννεφα, με όλα όσα απίστευτα ζούμε καθημερινά. Καιγόμαστε, πνιγόμαστε, μας μαχαιρώνουν, μας κλέβουν, 50-100 εγκληματίες από την Κροατία ξεφτιλίζουν μια ολόκληρη χώρα κυκλοφορώντας επί ημέρες ανενόχλητοι, παράνομοι και λαθραίοι από Αφρική, Ασία, Μέση Ανατολή. μπουκάρουν έτσι για πλάκα να πάρουν ένα Ευρωπαϊκό επίδομα... Στον Έβρο οι κάτοικοι είναι ανάστατοι που φοβούνται να βγουν στην Εγνατία οδό, αφού ανεξέλεγκτα γιουρούσια κινούνται με προορισμό την ενδοχώρα κα την Ευρώπη.

Και εμείς ελπίζουμε ότι οι άρχοντες της τάξης και της νομιμότητας θα κάνουν το ελάχιστο μήπως και σωθούμε στο «παραπέντε» και γλυτώσουμε τον τελικό αφανισμό μας. Ο οποίος έρχεται πιο σύντομα από όσο φανταζόμασταν.

Ακόμη και στα εύκολα και απλά εδώ στο ήσυχο Κιλκίς, κανείς δε νοιάζεται, κανείς δεν προσπαθεί να σβήσει τη φωτιά πριν γίνει λαίλαπα και κάψει τα πάντα...

Κλασσικό παράδειγμα τα παράνομα παρκαρισμένα οχήματα σε μόνιμη βάση στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου. Σχεδόν καθημερινά βάζουμε φώτο από το αίσχος παρανομίας. Κανείς υπεύθυνος δεν νοιάζεται, δεν ιδρώνει το αυτί του ότι η παρανομία εξαπλώνεται σαν αστραπή όταν την ανέχεσαι, ακόμη και στα εύκολα και μικρά θέματα όπως αυτό που λύνεται σε λίγα λεπτά της ώρας.

Όταν όμως κάποια από αυτά τα οχήματα κάνει όπισθεν και πατήσει κανένα ανέμελο μωρό, τότε θα τρέχουν όλοι σα λαγοί κι θα μυξοκλαίνε μήπως και σωθούν…

Εκεί στην Αστυνομική Δνση και τροχαία Κιλκίς όλα καλά…;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.