Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Θ. Βαφειάδης: Εμείς ενώνουμε τον κόσμο και γι αυτό θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημοτικού Συνδυασμού 
ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ

Ο Δημοτικός μας Συνδυασμός ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ έχοντας ως αφετηρία τη λαϊκή βάση των πολιτών του Δήμου Κιλκίς και ως στόχευση τη βελτίωση της λειτουργίας της τοπικής αυτοδιοίκησης στον τόπο μας χτίζεται και δυναμώνει ημέρα με την ημέρα με νέους ανθρώπους ανεξαρτήτως κομματικών προτιμήσεων και διεκδικεί με αξιώσεις τη διοίκηση του Δήμου φιλοδοξώντας να προσφέρει στους κατοίκους του μία σύγχρονη εναλλακτική αποτελεσματική πρόταση.

Δηλώνουμε προς τις δημότισσες και τους δημότες του Κιλκίς ότι οι πόρτες μας είναι διάπλατα ανοιχτές για όποιαν και όποιον Κιλκισιώτη θα ήθελε να συμμετέχει στην προσπάθεια αυτή και φυσικά σε όποια/ον θα ήθελε να μας στηρίξει με τον καλό του λόγο και με την ψήφο του. Δεν είμαστε όμηροι κάτω από την ομπρέλα κανενός Κόμματος, αλλά μόνοι εντολείς μας θα είναι οι κάτοικοι του Δήμου μας. 

Αν, παρ’ όλα αυτά κάποιος κομματικός Οργανισμός έχει πρόθεση να μας στηρίξει, να είναι βέβαιοι ότι δε θα τους διαψεύσουμε στη βάση ότι τα δημοτικά θέματα δε βλέπουν χρώματα και δεν έχουν παρωπίδες.

Κάθε άλλη ερμηνεία των προθέσεών μας από κακόβουλους συμπολίτες ή κατευθυνόμενα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης θα είναι εκ του πονηρού με στόχο να προβοκάρουν/συκοφαντήσουν την ανυστερόβουλη προσπάθειά μας. Και να θυμίσουμε για πρώτη και τελευταία φορά ότι πλην των τριών μεγάλων Δήμων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πειραιά δε θα δοθούν επίσημα χρίσματα σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο Δήμο από κανένα Κόμμα και όποια άλλη ερμηνεία πέραν της καθαρά αυτοδιοικητικής δοθεί σε τοπικές τοποθετήσεις Κομματικών φορέων θα είναι εκ του πονηρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.