Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 3/8/2023, 10:14 μ.μ.

Εξιχνίαση κλοπής

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, από το βράδυ της 7 έως το πρωί της 8 Μαΐου 2023, ενεργώντας μαζί με συνεργούς του, παραβίασαν επιχείρηση σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσαν ένα όχημα, καθώς και ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 14.250 ευρώ. Το κλεμμένο όχημα εντοπίσθηκε από αστυνομικούς και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Εξιχνίαση κλοπών

- Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 18 έως 26 Ιουλίου 2023, επιβαίνοντας σε μοτοσυκλέτα, διέπραξε 2 αρπαγές τσαντών από πεζές γυναίκες στις Σέρρες, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 753 ευρώ και τραπεζικές κάρτες. Επίσης, προσπάθησε να αφαιρέσει την τσάντα ακόμη μίας γυναίκας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Η παραπάνω μοτοσυκλέτα που χρησιμοποιούσε, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου - Ολύμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, προχθές (1 Αυγούστου 2023) το πρωί, προσέγγισε την οικία ημεδαπής γυναίκας σε περιοχή της Πιερίας και με την μέθοδο της απασχόλησης με το πρόσχημα πώλησης προϊόντων, αφαίρεσε από την οικία, το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ.

Σύλληψη για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων

Συνελήφθη χθες (2 Αυγούστου 2023) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 54 γραμμαρίων,

1 δενδρύλλιο κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρα,

4 ναρκωτικά δισκία και

1 κυνηγετικό όπλο.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη προχθές (1 Αυγούστου 2023) το μεσημέρι στη Βέροια, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, ημεδαπή γυναίκα, καθώς νωρίτερα της ίδιας ημέρας, εισήλθε σε κατάστημα προσποιούμενη την πελάτισσα και αφαίρεσε προϊόντα αξίας 200 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή της και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

Σύλληψη για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη 
προχθές (1 Αυγούστου 2023) το απόγευμα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.