Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Η σημασία του timing στην πολιτική

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Οι τελευταίες ημέρες ήταν ίσως οι δυσκολότερες των τελευταίων ετών με ένα σληρό κύμα καύσωνα 15 ημερών, αλλά και αλεπάλληλων πυρκαγιών που είχε θλιβερά αποτελέσματα.Χιλιάδες στέμματα καμένης γης, περιουσιών και ανθρώπινων ζωών.

Μέσα σε αυτό τον ορυμαγδό αρνητικών εξελίξεων ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπέπεσε σε ένα σφάλμα επιλέγοντας λάθος χρόνο για την συγκεκριμένη τοποθέτηση.Την ώρα που η ελληνική κοινωνία θρηνούσε την απώλεια δύο νέων παιδιών που έχασαν την ζωή τους δίνοντας με αυταπάρνηση μάχη με τις φλόγες ο Νίκος Ανδρουλάκης επέλεξε να αναφερθεί από το βήμα της Βουλής στις εξελίξεις γύρω από το ζήτημα των υποκλοπών.

Χωρίς να θέλω να σταθώ ούτε στο ελάχιστο στο θέμα της επικοινωνίας, άλλωστε το να μιλάμε με επικοινωνιακούς όρους την ώρα που έχουν χαθεί ζωές δείχνει ασέβεια και απουσία οποιαδήποτε ενσυναίσθησης η συγκεκριμένη αναφορά ήταν άκαιρη και άτοπη.

Το θέμα των υποκλοπών αναμφισβήτητα αποτελεί ένα κορυφαίο ζήτημα Δημοκρατίας και η μάχη απέναντι στο κλειστό που κρατάει την κοινωνία πίσω πρέπει να είναι διαρκής.Η προοδευτική παράταξη του τόπου έχει δείξει ότι τα ζητήματα που χτυπούν τον πυρήνα της Δημοκρατίας είναι πρωτεύουσας σημασίας για αυτήν.Αλλά να σταθούμε στην ουσία των γεγονότων.

Αυτό που έχουν ανάγκη οι πολίτες σε αυτές τις δύσκολες ώρες είναι άμεσες λύσεις και προτάσεις έτσι ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις.

Επομένως και η συζήτηση για τις εξελίξεις στο θέμα των υποκλοπών μπορούσαν να πάρει μία μικρή αναβολή αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.