Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Επίσκεψη Χ. Παπαστεργίου στη Βέροια

Δελτίο τύπου 
Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις Για Τη Μακεδονία»

Την Ημαθία επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Ιουλίου ο επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Πράξεις Για Τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τα μέλη της παράταξης Πόπη Παπαοικονόμου και Φώτη Φωτιάδη επισκέφθηκαν το Μουσείο Αιγών και ξεναγήθηκαν στους χώρους του. Ο κ. Παπαστεργίου αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης εξέφρασε το θαυμασμό του για τη δουλειά που έχει γίνει στο Μουσείο, αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για τον οδικό άξονα που συνδέει το Μουσείο με την Εγνατία οδό, καθώς και για την έλλειψη χώρων στάθμευσης που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του.

Ακολούθως ο κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκε το Εργατικό Κέντρο Βέροιας όπου έγινε δεκτός από την Πρόεδρο κ. Ε. Ατσάλου, παρουσία και του Αναπληρωτή Προέδρου της ΓΣΣΕ κ. Δ. Ταχματζίδη. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ενημερώθηκε για τα ζητήματα που αφορούν στον κόσμο της εργασίας στην Ημαθία και δήλωσε ότι επιθυμεί την θεσμική συνεργασία με κοινό στόχο την προώθηση λύσεων που θα αντιμετωπίζουν τα πολλά και δεδομένα προβλήματα του χώρου.

Στην συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου συμμετείχε σε σύσκεψη στελεχών της περιφερειακής παράταξης του στην «Ελιά» και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του στην Ημαθία με συνέντευξη τύπου.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που ανακοίνωσε κατά την συνέντευξη τύπου στις αρχές Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει τις θέσεις της περιφερειακής παράταξης για την Ημαθία καθώς και το σύνολο των υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων. Ανακοίνωσε τέλος τις δυο πρώτες υποψηφιότητες που είναι οι κ.κ. Φώτης Φωτιάδης και Παντελής Μηλιόπουλος.

Αναφορικά με τα θέματα που έθιξε κατά την συνέντευξη τύπου ο κ. Παπαστεργίου τόνισε, μεταξύ των άλλων, «την πλήρη ανυπαρξία προόδου στην ολοκλήρωση του οδικού άξονα Εγνατία -Βέροια -Πατρίδα -Νάουσα -Σκύδρα -Εθνική οδός Έδεσσας-Θεσσαλονίκης», «την αναποτελεσματική διαχείριση των διαθέσιμων πόρων και την αδυναμία ανεύρεσης άλλων. Όλα αυτά και πολλά ακόμη κρατούν την Ημαθία και την Κεντρική Μακεδονία σε αναπτυξιακό τέλμα» υπογράμμισε.

Τέλος, ο κ. Παπαστεργίου κάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαιτζίδη, σε ανοιχτό διάλογο για τα ζητήματα του νομού, καθώς και τον κ. Τζιτζικώστα για τα μείζονα ζητήματα της Κεντρικής Μακεδονίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.