Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Δήλωση Καλλισθένης Πάκα Κυμπαρίδη για τη Νέα Κυβέρνηση

Υπογράφει η Καλλισθένη 
Πάκα Κυμπαρίδη

Η νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτή των μεγάλων μεταρρυθμίσεων , αποφασισμένη να συγκρουστεί με τις παθογένειες και να προωθήσει τις απαραίτητες αλλαγές σε κρίσιμους τομείς. Στόχος της να αφήσει το αποτύπωμά της στη μεθοδική διακυβέρνηση της χώρας, στην εδραίωση της οικονομικής και κοινωνικής συνοχής και στη διεθνή αναγνώρισή της.

Ο Πρωθυπουργός των λόγων και έργων, τις επιλογές του οποίου εμπιστευόμαστε, πάντα πιστός στις δεσμεύσεις του, διορατικός και ουσιαστικός, την στελέχωσε με πρόσωπα από τον ευρύτερο μεταρρυθμιστικό χώρο, εξωκοινοβουλευτικούς, ανθρώπους από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, γυναίκες σε ποσοστό 25 %, νέους ανθρώπους με μέσο όρο ηλικίας τα 53 έτη.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλω στον συντοπίτη μας και συνάδελφό μου στο ΔΣ Κιλκίς, Γεώργιο Φλωρίδη, πολιτικό με μεγάλη διαδρομή την οποία εκτίμησε ο Πρωθυπουργός και τον τοποθέτησε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στον οποίο εύχομαι από καρδιάς καλή θητεία και καλή επιτυχία στο έργο του, ούσα βεβαία παράλληλα για την αγάπη του για τον γενέθλιο τόπο του και τους συμπατριώτες του.

Δύναμη σε όλους, καλή επιτυχία στο έργο τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.