Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Δήλωση Προέδρου Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστου Χατζημλάδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς

Μετά από μία σχ:ετικά μακρά προεκλογική περίοδο και δύο εκλογικές αναμετρήσεις, η χώρα έχει πλέον κυβέρνηση και αυτό είναι εξαιρετικά θετικό, καθώς έτσι θα ξεκινήσει και η επιστροφή σε μία κανονικότητα. Η επόμενη μέρα ξεκινά με πολλές προσδοκίες από τους πολίτες και μεγάλες ευθύνες για τους πολιτικούς της κυβέρνησης, αλλά και της πολυκομματικής κοινοβουλευτικής αντιπολίτευσης.

Το αποτέλεσμα είναι μια σαφής εντολή του ελληνικού λαού σε μια αυτοδύναμη και πολυσυλλεκτική κυβέρνηση, να συνεχίσει τη σκληρή προσπάθεια του εκσυγχρονισμού του κράτους και να σχεδιάσει την επόμενη τετραετία της χώρας.

Η νέα κυβέρνηση έχει τη ευθύνη να αναζητήσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, προκειμένου να στηρίξει την κοινωνία, τις επιχειρήσεις, να αναπτύξει την οικονομία και να προχωρήσει σε αναγκαίες μεταρρυθμίσεις για την καλύτερη λειτουργία του κράτους

Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στη νέα κυβέρνηση, γιατί κάθε δράση της, πρωτοβουλία ή μεταρρύθμιση, αντανακλά στη χώρα και αυτή την στιγμή έχουμε απόλυτη ανάγκη μία νέα πορεία με αναπτυξιακό πρόσημο.

Φορείς που στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, όπως τα Επιμελητήρια της χώρας, θα συνεχίσουν να συνεργάζονται με το νέο οικονομικό επιτελείο, επιτελώντας έτσι το καθήκον που μας επιβάλει ο θεσμικός μας ρόλος ως σύμβουλοι της Πολιτείας

* ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΝΩΜΗΣ
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Facebook
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Twitter
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Pinterest
* Ακολουθήστε τη Γνώμη στο Youtube

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.