Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Προκήρυξη αγώνων «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς»

«Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» 9.600μ
Δρόμος Υγείας 4.800μ
Παιδικός Αγώνας- ΑΜΕΑ 1.000 μ.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, και τη συνεργασία της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας Κιλκίς στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης διοργανώνει αγώνες με την ονομασία «Δρόμος Ηρώων Κιλκίς» μήκους 9.600 μέτρων, Δρόμο Υγείας 4.800 μέτρων και παιδικό αγώνα 1.000 μέτρων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και να κάνουν την εγγραφή τους σε έναν από τους παραπάνω αγώνες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.sdykilkis.gr

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τόπος εκκίνηση και τερματισμού: Στρατιωτικό μουσείο Ηρώου Κιλκίς.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν

Ώρες Εκκίνησης:

- Ώρα εκκίνησης 9,6 χλμ 08:30 π.μ.

- Ώρα εκκίνησης 4,8χλμ 08:45 π.μ.

-Ώρα εκκίνησης παιδικού αγώνα 10:00 πμ

Ώρες Απονομών :

- Δρόμος Ηρώων- Δρόμος Υγείας 10:30 πμ

Οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στον χώρο του μνημείου.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Δρόμος Ηρώων 9.600 μ.

Η διαδρομή του Δρόμου Ηρώων είναι χωμάτινη με 1.000 μέτρα άσφαλτο 4,5 χιλιόμετρα βατό χωματόδρομο και 4 περίπου χιλιόμετρα μονοπάτι. Αποτελείται από δύο στροφές των 4.800 μέτρων και ξεκινάει από τον ασφαλτοστρωμένο δρόμο του μουσείο κινείται στους χωματόδρομους και σε καινούργια μονοπάτια που ανοίχτηκαν στο άλσος του Ηρώου και κλείνει τον κύκλο ανεβαίνοντας τις σκάλες που βρίσκονται στην αντίθετη πλευρά από την εκκίνηση. Η υψομετρική διαφορά σε κάθε κύκλο είναι 180 μέτρα.

Ως ώρα ολοκλήρωσης του Δρόμου Ηρώων ορίζεται ή 11:00 μ.μ. 2 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα.

Δρόμος Υγείας 4,8 χλμ.

Η διαδρομή του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 4,8 χλμ. είναι η ίδια καθώς οι αθλητές τερματίζουν όταν ολοκληρώσουν τον πρώτο κύκλο.

Σήμανση :

Στη διαδρομή υπάρχει σήμανση με ταμπελάκια και κορδέλα έργου ενώ θα υπάρχουν και δείκτες που θα κατευθύνουν τους αθλητές.

Ως ώρα ολοκλήρωσης του Δρόμου Υγείας ορίζεται η 10:30 μ.μ., 75 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα.

1.000 μ. παιδικός αγώνας - ΑΜΕΑ

Η διαδρομή των 1.000 μ. αποτελείται από έναν κύκλο στον χωματόδρομο γύρω από το μουσείο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους δρόμους 9.600 και 4.800 μέτρων, θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα, στη διεύθυνση: http://www.sdykilkis.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εγγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία στη σχετική πλατφόρμα εγγραφής.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023.

Ειδικά για τον Παιδικό αγώνα 1.000 μ., οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με ηλεκτρονική υποβολή στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής.

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί για διάφορους λόγους να ολοκληρώσει την εγγραφή του ηλεκτρονικά μπορεί να απευθυνθεί στον κ. Πουδούρη Παναγιώτη στο τηλ. 6937 359334 ή στον κ. Αβράμογλου Κυριάκο στο τηλ. 6938 885888.

Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Όλοι οι αγώνες είναι δωρεάν.

Στους επισκέπτες θα προσφέρεται δωρεάν ρόφημα (καφές).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν, ύστερα από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές ηλικίας μέχρι 12 ετών (γεννημένοι μέχρι το έτος 2011).

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του αγώνα. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Ολοκληρώνοντας την ηλεκτρονική εγγραφή αποδέχονται τους όρους συμμετοχής και αναλαμβάνουν την ευθύνη συμμετοχής στον αγώνα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Η χρονομέτρηση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 9, και 4,8 χιλ. θα γίνει με καταγραφή των αθλητών στον τερματισμό.

Ο αριθμός συμμετοχής θα πρέπει να φέρεται σε εμφανή σημείο, ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει

- Το Σάββατο 17/6 ώρες 18:00-21:00 στην πλατεία Δημαρχείου Συνιστάται στους αθλητές από το Κιλκίς αλλά και σε όσους μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο για δική τους διευκόλυνση αλλά και της διοργάνωσης.

-Την Κυριακή 18/6 στην αφετηρία του αγώνα από την γραμματεία , από τις 7:30 π.μ μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ

Η παράδοση των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών έως τις 9:45 π.μ, στην αφετηρία. Επίσης στο χώρο της εκκίνησης και τερματισμού θα υπάρχουν αποδυτήρια.

ΒΡΑΒΕΙΑ -ΕΠΑΘΛΑ

Αγώνας 9,6 χλμ. :

Βράβευση θα γίνει στους τρεις πρώτους αθλητές/τριες της Γενικής κατάταξης στους οποίους θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα.

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, καθώς και πακέτο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

Δρόμος Υγείας – δυναμικού βαδίσματος 4,8 χλμ. :

Βράβευση θα γίνει στους τρεις πρώτους αθλητές της Γενικής κατάταξης στους οποίους θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα.

Αναμνηστικά μετάλλια, θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν καθώς και πακέτο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

1.000 μ. παιδικός αγώνας :

Μετάλλια θα δοθούν σε όλα τα παιδιά που θα τερματίσουν.

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

«Δρόμος Ηρώων» 9,6 χλμ

Ανδρών: Γενική

Γυναικών: Γενική

Δρόμος Υγείας-Δυναμικού Βαδίσματος 4,8 χμ.

Ανδρών: Γενική

Γυναικών: Γενική

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Θα υπάρχει σταθμός με υδροδοσία και σνακ σε ένα σημείο του αγώνα από όπου οι αθλητές θα περνούν δύο φορές σε κάθε στροφή. (2ο και 3ο χιλιόμετρο για την πρώτη στροφή και 7ο και 8ο για την δεύτερη).

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, και το τμήμα ''Σαμαρειτών'' του Ερυθρού Σταυρού.

Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση και στον τερματισμό, με την μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

e-mail : info@sdykilkis.gr
facebook : Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς-ΣΔΥ Κιλκίς

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.