Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Δήλωση του υποψ. Βουλευτή ΠΑΣΟΚ Γιώργου Φραγγίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Οι πολιτικες εκλογές έδειξαν πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε για να διεκδικήσει το μέλλον μας και να δικαιώσει τις προσδοκίες της κοινωνίας.
Στο Ν. Κιλκίς η παράταξη πολλαπλασίασε τις δυνάμεις της και κατάφερε μια μεγάλη νίκη.

Χρειάζεται σκληρή δουλειά για να ενδυναμωθεί αυτή η φωνή ακόμα περισσότερο, στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία του Ιουνίου. Είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Προσωπικά, έδωσα έναν μεγάλο αγώνα, με τον τρόπο που πάντοτε ήξερα, ως απλός στρατιώτης της παράταξης. Ήταν πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση των συμπολιτών μου, που σε όλες τις συναντήσεις, με περιέβαλαν με βαθιά εκτίμηση και σεβασμό.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω πως πάντα τιμούσα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ψήφο τους και αναλογιζόμουν σε κάθε μου απόφαση την ευθύνη που είχα να τους εκπροσωπώ.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε όλη αυτήν την περίοδο της θητείας μου αλλά και στο διάστημα του προεκλογικού μου αγώνα.
Το Κιλκίς είναι ο τόπος μου και τους διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να προσφέρω σε αυτόν από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.

Οφείλω, ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ αλλά και βαθιά ευγνωμοσύνη στους στενούς μου συνεργάτες, που πίστεψαν σε μένα και δώσαμε μαζί έναν αγώνα στη βάση του σεβασμού, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας. Θα στηρίζω πάντα τις προσπάθειές τους για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Θέλω, ασφαλώς, να συγχαρώ και τον Στέφανο Παραστατίδη για την εκλογή του. Του εύχομαι πραγματικά η θητεία του να φανεί χρήσιμη στην τοπική κοινωνία, στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στην Ελλάδα μας.

Συγχαίρω, όμως, και τις εκλεκτές υποψήφιες, που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο Ν. Κιλκίς γιατί αγωνίστηκαν με ανιδιοτέλεια και επιμονή για την παράταξη αλλά και τους συντοπίτες μας.

Ο τόπος μας χρειάζεται τη στεντόρεια φωνή του ΠΑΣΟΚ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο ως τη δημοκρατική παράταξη που πρεσβεύει διαχρονικά την ελπίδα, την προοπτική και την αξιοπρέπεια για όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.