Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Συγχαρητήρια Δημάρχου Παιονίας προς τους νεοεκλεγέντες βουλευτές νομού Κιλκίς

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας
Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών της 21ης Μαϊου, εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγμένους βουλευτές του νομού μας, Γιώργο Γεωργαντά, Στέφανο Παραστατίδη και Πέτρο Παππά.

Εύχομαι και στους τρεις, καλή και γόνιμη θητεία στην Βουλή των Ελλήνων και καλή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας, με κάθε δυνατό τρόπο.

Τέλος, συγχαίρω όλους τους υποψηφίους των πολιτικών κομμάτων για τον ευπρεπή εκλογικό αγώνα, όπου όλοι τους έχουν έναν κοινό στόχο, το καλό αυτού του τόπου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.