Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Καλλισθένη Πάκα: Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας

ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ. Με Γυναίκα Επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας.

Υπογράφει η Καλλισθένη Πάκα Κυμπαρίδη
Δικηγόρος - υπ. Βουλευτής Κιλκίς

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας για τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου, με την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου Επικρατείας και την επιλογή της Ειρήνης Αγαπηδάκη ως επικεφαλής.

Οκτώ γυναίκες στο ψηφοδέλτιο από τις οποίες τρεις σε εκλόγιμες θέσεις από τις έξι, και επτά άντρες. Με εξαιρετικό βιογραφικό και επιτεύγματα, εκφράζουν την επιθυμία του Πρωθυπουργού να επιβραβεύσει μέσα από την συμμετοχή όλους όσους έχουν διακριθεί για την δουλειά τους και την προσφορά τους στην κοινωνία.

Οι πολίτες επιθυμούν αλλαγές, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα από κάθε πρόσωπο ενασχολούμενο με την πολιτική. Η μάχη αυτή θα δοθεί μόνο από τους ικανούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.