Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023

Κωνσταντίνου και Ελένης...

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Η προκήρυξη εκλογών για τις 21 Μάη, ημέρα Κωνσταντίνου και Ελένης, δεν είναι τυχαία. Τα επικοινωνιακά think tanks πήραν απόφαση πως η ενεργοποίηση συναισθηματικών αντανακλαστικών, τη μέρα εορτασμού του μπαμπά του πρωθυπουργού και των ετερων Κωνσταντίνων που μας σημάδεψαν, θα λειτουργήσει συσπειρωτικά κατευθύνοντας τις μάζες για άλλη μια φορά να πράξουν τα δέοντα.

• Γιορτάζει ο «Μέγας» Κωνσταντίνος κατ αρχήν ο οποίος πριν να δει το οραμα του εν τούτω Νίκα, με το σταυρό στο ουράνιο στερέωμα, και να αγιάσει,κρέμασε τον πεθερό του Μαξιμιανό, δολοφόνησε τον κουνιάδο του Μαξέντιο, έπνιξε το Ρέμο, μωρό του Μαξέντιου, κι επιδόθηκε σε μια σειρά άλλες αιμοσταγείς πράξεις...

• Γιορτάζει ο «εθνάρχης» Καραμανλής, υπουργός στις ελεγχόμενες από τη CIA, κυβερνήσεις του Εμφυλίου (τότε που ο Κανελλόπουλος είπε στον Βαν Φλίτ, « στρατηγέ μου, ιδού ο στρατός σας» παρουσιάζοντας τον εθνικό στρατό) υπέγραψε τη συμφωνία της Ζυρίχης για μια Κύπρο σε επιτροπεία των Άγγλων, αμνήστευσε τον αρχιΝαζί Μαξ Μέρτεν, επονομαζόμενο «δήμιο της Θεσσαλονίκης, με το νόμο 3933/1959, σύμφωνα με τον οποίο, «αναστέλλεται αυτοδικαίως πάσα δίωξις Γερμανών υπηκόων, φερομένων (!!!) ως εγκληματιών πολέμου», οργάνωσε τις εκλογές της βίας και νοθείας του 1961 και βέβαια εκλέχτηκε πρωθυπουργός, στη δολοφονία Λαμπράκη έστειλε τον Καψάσκη ως ιατροδικαστή, ο οποίος δήλωσε πως ο Λαμπράκης «έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι», και πολλά άλλα.

• Γιορτάζει ο πατερας του σημερινού πρωθυπουργού, που με την αποστασία του 1965 έδωσε το πράσινο φως στη δικτατορία, στη διάρκεια της οποίας, με την οικογένεια του έζησαν "εξόριστοι" σε πολυτελές διαμέρισμα στα ένδοξα Παρισια, στις όχθες του Σηκουάνα,με τους γόνους να φοιτούν σε ακριβά ιδιωτικα σχολεια, κι επέστρεψαν στα πάτρια λίγο πριν πέσει η Χουντα και σφαχτεί η Κυπρος και συμπτωματικά χαθεί ο σχετικός φάκελος. Με δική του υπογραφη, ξεπουλήθηκαν σε ιδιώτες οι δημόσιες συγκοινωνίες, η Πειραϊκή Πατραϊκή, η κρατική Βιομηχανία Ζάχαρης, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ηΠΡΟΜΕΤ, ΙΤΚΟ, η Olympic Catering και ξεκίνησε η ιδιωτικοποίηση ΟΤΕ, ΔΕΗ και Ολυμπιακής αεροπορίας. Που με υπογραφή Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ξεπουλήθηκε επίσης η κρατική τσιμεντοβιομηχανια ΑΓΕΤ Ηρακλης (με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο} στην Ιταλικη εταιρια της μαφιας, Καλτσεστρουτσι, ο πρόεδρος της οποίας, Λορεντσο Παντσαβολτα, κατηγορήθηκε μετα απο 5 χρονια οτι, ως υψηλό στέλεχος της Κόζα Νόστρα, εξαγόραζε πολιτικούς και με ενδιάμεσο τον μετέπειτα τρεις φορές κατηγορηθέντα και ισαρίθμως αθωωθέντα για παιδεραστία, Νίκο Γεωργιάδη κλπ κλπ. και μετά ανελήφθη αφήνοντας πίσω του τη φαμίλια

• Γιορτάζει επίσης ένας άλλος καθοριστικός Κωσταντίνος!!! ο Κωνσταντίνος Σημίτης, που με τη βούλα του σοσιαλδημοκράτη, κατέστειλε τις λαϊκές αντιδράσεις, εμπέδωσε το νεοφιλελευθερισμό, βαφτίζοντάς τον «εκσυγχρονισμό», έκανε τη δραχμή ευρώ, υποτιμώντας την κατά 340,750%, πυροδότησε τον κοινωνικό κανιβαλισμό, ονομάζοντάς τον «κοινωνικό αυτοματισμό», μετέτρεψε τον εργαζόμενο σε «απασχολήσιμο», είπε το μεγάλο «ευχαριστώ» στους Αμερικάνους, προετοίμασε την Ελλάδα των Ολυμπιακών αγώνων, με το σημαδιακό χάρτινο καραβάκι, που εκτίναξε το δημόσιο χρέος κλπ κλπ και μετά έγινε ίδρυμα.

• Γιορτάζουν και οι μετέπειτα Κωνσταντίνοι, από τον πρόσφατα αποσυρθεντα, μέχρι το δήμαρχο της τσιμεντωμένης Ακρόπολης του «μεγάλου περίπατου» των και τον «εύθικτο» προσχηματικα παραιτηθέντα για το έγκλημα στα Τέμπη...
Ζούμε την εποχή που όλα τα γεγονότα που προβάλλονται απο το μπλέντερ των social media και τα ΜΜΕ γίνονται χυλός τόσο συμπαγής που δεν τα ξεχωρίζεις τα συστατικά του..

Η διαχείριση η παραποίηση και το επικοινωνιακό πλασάρισμα της πληροφορίας έχει γίνει επιστήμη ολόκληρη που μας οδηγεί στην εικονική εκτόνωση της αντιπαράθεσης του καναπέ και του πληκτρολογίου εκτονώνοντας ακίνδυνα την οργή του κόσμου!!

Σύμφωνα με τη λογική του marketing ότι δεν συζητιέται ξεχνιέται.

Κι αυτή τη βουβή Ομερτά τη βλέπουμε καθημερινά στα δελτία ειδήσεων όταν δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά για υποθέσεις Λιγνάδη,Μίχου, για το πόρισμα των Τεμπών.. και κυρίως για το πόσο έχουν προχωρήσει όλα όσα δεν προχώρησαν εδώ και τέσσερα χρόνια στον ΟΣΕ...

Το πόρισμα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρήγγειλε τον εκθέτει πολλαπλά γιατί έχει αποδειχθεί ότι:

Στο τμήμα Λάρισα Θεσσαλονίκη η τηλεδιοικηση και η φωτεινή σηματοδότηση είναι εκτός λειτουργίας από το 2019 μετά την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο κέντρο τηλεδιοικησης στη Λάρισα..

Από το 2020 δεν υπάρχει το δευτεροβάθμιο όργανο ελέγχου και ρυθμισης της κυκλοφορίας που λειτουργούσε στα κεντρικά του ΟΣΕ στην Αθήνα στην Καρόλου..
Αν λειτουργούσε θα υπήρχε πρόσθετη δικλείδα ασφαλείας.

Η μετάταξη του Σταθμάρχη ήταν παράνομη.

Ενδέχεται να μην είχε ούτε τις στοιχειώδεις γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Μετά από όλα αυτά πώς να μην παραγγείλει ο ΟΣΕ καταστροφέα εγγράφων?
(Φωτό από την εντολή πληρωμής του καταστροφέα εγγράφων με ημερομηνία 20 Απρίλη στο τέλος του άρθρου.Η πληροφορία έχει αλιευθεί από site αντιπολιτευόμενου βουλευτή της επιτροπής διαφάνειας)

Κι όσο αυτά συμβαίνουν δίπλα μας τα ΜΜΕ σερβίρουν μπόλικο Αλέξη Γεωργούλη η καταγγελία του οποίου πήρε μεγάλη έκταση από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το όνομα του

Η καταγγελία όμως του Εμφιετζογλου ο οποίος κατονομάζει κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης να εμπλέκεται στην περίπτωση της δωδεκαχρονης από τον Κολωνό όχι απλά δεν ερευνάται αλλά αποσιωπαται πλήρως.

Οι εκλογές πλησιάζουνε κι ας πάρει ο καθένας τις ευθύνες του απέναντι σε μια μεσαία τάξη και σε μια δημόσια υγεία διαλυμένη..

Ασθενής από την Χαλκίδα κλείνοντας ραντεβού στον ΕΟΠΥΥ η ημερομηνία που του έδωσαν ήταν Νοέμβρης του 24.

Παιδάκι από το Καστελόριζο μεταφέρθηκε στην Αττάλεια με την άμεση βοήθεια των Τούρκων να παραλαμβάνει αμέσως το παιδί δίχως να χάνουν καθόλου χρόνο με τα γραφειοκρατικά της μεταφοράς τη στιγμή που το τηλεφωνικό κέντρο του ΕΚΑΒ στη Ρόδο ήταν εκτός λειτουργίας.

Αυτοί είμαστε. Γύρω μας συμβαίνουν τέρατα κι εμείς στρουθοκαμηλιζουμε για να μη χάσουμε τη βόλεψη μας,με βουλωμενα στόματα εν αναμονή της όποιας πελατειακής εξυπηρέτησης από όλους αυτούς που για μια φορά ακόμα θα δούμε να παρελαύνουν σε φιέστες και στρωμένα τραπέζια προσπαθώντας να μας πείσουν ότι νοιάζονται τον πεινασμένο και τον καταχρεωμενο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.