Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της χώρας ο Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Ο Αλέξανδρος Κιλκίς με το τμήμα Κ16 έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό τουρνουά της χώρας, το Elite Neon Cup. Μια σπουδαία διοργάνωση, με την συμμετοχή των κορυφαίων ομάδων της Ελλάδας, αλλά και συλλόγων παγκοσμίου βεληνεκούς, όπως η Μπάγερν Μονάχου.

Οι ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη σε σύνολο 32 ομάδων κατέκτησαν την 14η θέση, όντας η πρώτη Ακαδημία της κατάταξης, καθώς στις πρώτες 13 θέσεις ήταν ομάδες από την Ελλάδα, την Κύρπο και το εξωτερικό.

Στο group c ο Αλέξανδρος τερμάτισε δεύτερος πίσω από την Μπάγερν Μονάχου. Τα παιχνίδια του ομίλου διεξήχθησαν στα γήπεδα της Παιανίας. Απολογισμός δύο νίκες και μία ήττα. Έχασε με 5-0 από τους Βαυαρούς, και κέρδισε 2-0 την Δόξα Άνοιξης και 1-0 την Inter Academy από την Γεωργία.

Στο επόμενο παιχνίδι το μεσημέρι της Τρίτης ο Αλέξανδρος αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Α.Ε. Πάφου, και αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι με 3-1. Έτσι αντιμετώπισε την Βαλερέγκα για τις θέσεις 13-14 στο γήπεδο των Σπάτων την τελευταία μέρα του τουρνουά, και ηττήθηκε με 5-0.

Μια απίστευτη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές μας, που είχαν την τύχη να αγωνιστούν με την μεγάλη Μπάγερν Μονάχου, να δουν από κοντά μεγάλες ομάδες, και να αγωνιστούν σε εκπληκτικά γήπεδα.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς ευχαριστεί τους διοργανωτές του Elite Neon Cup για την πρόσκληση και τη συμμετοχή στο τουρνουά, αλλά και τη διοίκηση και το προσωπικό του ξενοδοχείου Palace Hotel για την φιλοξενία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.