Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ανδρέας Βεργίδης: Πρότυπο για τους νέους και παράδειγμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς, οι αθλητές του νομού μας

Πρότυπο για τους νέους, παράδειγμα αφοσίωσης και σκληρής δουλειάς είναι οι αθλητές του νομού μας, υπογραμμίζει σε δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή τις κορυφαίες διακρίσεις που απέσπασαν η ομάδα χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Κιλκίς, ο Κωνσταντίνος Τσακνάκης του παλαιστικού συλλόγου “Καραγιάννη” Ευρωπού και οι Σάββας Παπαδόπουλος και Κωνσταντηλιά Καλογιάννη του ΑΣ “Σάρισα Παιονίας”.

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας χειροσφαίρισης του ΓΑΣ Κιλκίς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας και την πρόκρισή της στην Α1 κατηγορία.

Επίσης, συγχαίρω από καρδιάς τον Κωνσταντίνο Τσακνάκη που στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στα 97 κιλά ελευθέρας πάλης, στο πρωτάθλημα εφήβων.

Επιπλέον, απευθύνω τα θερμότερα συγχαρητήρια μου, στον Σάββα Παπαδόπουλο (κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο το ομαδικό self defense στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα εθνικών ομάδων Τaekwondo ITF) και την Κωνσταντηλια Καλογιάννη (με την ομάδα των τεχνικών (tull) κατάφεραν να κατακτήσουν το ασημένιο μετάλλιο στην προαναφερθείσα διοργάνωση).

Οι εντυπωσιακές τους επιδόσεις και οι επιτυχίες τους, μάς γέμισαν υπερηφάνεια. Οι διακρίσεις τους είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς, της αφοσίωσής τους στον αθλητισμό και της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλλουν για την επίτευξη των στόχων τους. Αποτελούν δε, πηγή έμπνευσης για τους νέους και τις νέες που επιθυμούν να ακολουθήσουν τα βήματά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.