Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Περιοδεία υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Δελτίο τύπου 
ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς

Η Οργάνωση Μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα 29 Απριλίου περιοδεία στη Λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της περιοχής της πόλης του Κιλκίς.

Στη περιοδεία συμμετείχαν οι υποψήφιοι βουλευτές Λεωνίδας Δημητριάδης, Μάνια Παναγιωτίδου, Πέτρος Παππάς, Παύλος Τονικίδης και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε θετικό κλίμα έγινε διάλογος με παραγωγούς, καταστηματάρχες, εργαζόμενους και πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και μοιράστηκε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Οι υποψήφιοι και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. μετέφεραν το μήνυμα της ανάγκης για πολιτική αλλαγή την 21η Μαΐου και για συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης που θα φέρει βαθιές αλλαγές στη ελληνική κοινωνία και θα στηρίξει τους πολίτες απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της κυβέρνησης στην υγεία, στην παιδεία και στην οικονομία.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Η 1η Μαΐου είναι ημέρα μνήμης και αγώνα ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και την κοινωνική αδικία. Ο ΣΥΡΙΖΑ – Π. Σ. Κιλκίς τιμάει τους ηρωικούς αγώνες και τις θυσίες των εργαζομένων στον τόπο μας και σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, 137 χρόνια μετά τον ηρωικό αγώνα των εργατών στο Σικάγο τον Μάη του 1886.

Στη χώρα μας, ο αγώνας αυτός παίρνει τη μορφή του αγώνα ενάντια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις πολιτικές της, που εδώ και τέσσερα χρόνια

· πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου από την κοινωνική πλειοψηφία σε μια ελάχιστη μειοψηφία.

· καθημερινά αυξάνει τις ανισότητες και οδηγεί σε φτωχοποίηση και εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

· υπηρετεί τα συμφέρονται μιας μικρής μειοψηφίας επιχειρηματικών συμφερόντων και τον πλουτισμό των “ημέτερων”.

· έχει διαλύσει τα εργασιακά δικαιώματα και καλλιεργεί την εργοδοτική ασυδοσία.

· υποβαθμίζει σκόπιμα το Κοινωνικό κράτος, τα δημόσια αγαθά και τις δημόσιες υπηρεσίες, με καταστροφικά αποτελέσματα, όπως αποδείχθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο από το δυστύχημα στα Τέμπη.

· προωθεί την ιδιωτικοποίηση βασικών αγαθών, όπως το ρεύμα και το νερό και αφήνει πλήρως απροστάτευτους από τα funds εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας.

· στηρίζει και επιχορηγεί την αισχροκέρδεια στην ενέργεια και στα βασικά αγαθά και οδηγεί στην δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης και σε απόγνωση μισθωτούς και συνταξιούχους.

Στη φετινή εργατική Πρωτομαγιά, οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες διεκδικούν την κατάργηση των αντεργατικών νόμων, μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και εργασιακά δικαιώματα, ισχυρό κοινωνικό κράτος και δημόσια αγαθά.

Στις 21 Μάη παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. ΜΑΖΙ μπορούμε να νικήσουμε!

​Για την Πολιτική Αλλαγή και την Προοδευτική Διακυβέρνηση!

Για Δικαιοσύνη Παντού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.