Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Όχι στην ιδιωτικοποίηση του νερού λένε οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Παιονίας

Ανακοίνωση εργαζομένων ΔΕΥΑ Παιονίας 

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Παιονίας καλούν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού τη Δευτέρα 20 Μαρτίου, ώρα 11:30 πμ έξω από το Δημαρχείο Παιονίας.

Μετά τις επανειλημμένες στάσεις εργασίας των εργαζομένων της ΔΕΥΑ Παιονίας, με μοναδικό αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου δημιουργίας Ρυθμιστικής Αρχής για το νερό, καθώς και τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία στις 16 Μαρτίου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του νερού.


Οι κινητοποιήσεις μας δεν έχουν σκοπό την προστασία των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αλλά την ευαισθητοποίηση των πολιτών και των αρμόδιων αρχών σχετικά με τον έλεγχο και την διαχείριση του νερού, που αποτελεί κοινωνικό αγαθό και όχι εμπορικό προϊόν ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ.

Συμμετέχουμε στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΠΟΕ ΔΕΥΑ

ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους πολίτες, τους πολιτικούς και κοινωνικούς φορείς να δώσουν το παρόν τους στη διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Μαρτίου και ώρα 11:30 πμ έξω από το Δημαρχείο Παιονίας εκφράζοντας την αντίθεση μας στην ιδιωτικοποίηση του νερού.

ΖΗΤΟΥΜΕ από την κυβέρνηση

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.