Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Οι Παγκορασίδες του Αλέξανδρου Αξιούπολης, νίκησαν στα σημεία τον Ζαφειράκη Νάουσας

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Αξιούπολης
Οι Παγκορασίδες μας νίκησαν στα σημεία τον Ζαφειράκη Νάουσας με 3-2 σετ (22-25, 31-29, 25-23, 16-14) και διατηρούν την 2η θέση στον Β΄όμιλο, τρεις αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Παρόλο που γνωρίζαμε πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, εν τούτοις δεν μπορέσαμε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού να διαχειριστούμε την νευρικότητα μας που προήλθε από την εξέλιξη του παιχνιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουμε καθαρό μυαλό, να γίνουμε πολύ στατικοί, να εκτελούμε βεβιασμένες κινήσεις να μην τελειώνουμε τις φάσεις και να κάνουμε το παιχνίδι ντέρμπι θρίλερ για μας. Κρατάμε το αποτέλεσμα και μαθαίνουμε μέσα από τα παιχνίδια.

Σύνθεση ομάδας: (Χατζηγεωργιάδης Σταύρος): Τέφα Μελίνα, Παντηρμά Κατερίνα, Τσόνογλου Χρυσή, Παπασταϊκούδη Εύα, Θεολόγου Αθανασία, Παυλίδου Δήμητρα, Τσάφα Μαρία, Παπά Μαρία (L1), Βύσια Ελένη (L2), Τσακαλίδου Άννα, Πατρικίου Ελένη, Παντηρμά Ξανθή, Μπούρα Ραφαηλία, Βάτσου Χρύσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.