Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 26 Μαρτίου 2023

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «Ιωνάννης Καρακασίδης» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 28η Μαρτίου 2023 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023.

Έγκριση της 5ης Τροποποίησης του Προϋπολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιονίας, οικονομικού έτους 2023.

Έγκρισης Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Δήμου Παιονίας.

Υλοτομία συστάδων δημοτικού δάσους Δήμου Παιονίας (πρώην δημοτικό δάσος Γουμένισσας) για το διαχειριστικό έτος 2023.

Κοπής δένδρων στην Άνω Πλατείας (28ης Οκτωβρίου) στο ΟΤ24 του οικισμού Πολυκάστρου.

Αίτημα παράτασης της σύμβασης παροχής υπηρεσίας κατά 3 μήνες (λόγω ανωτέρας βίας) για το έργο: «Δημιουργία ενός (1) ιστορικού και ενός (1) φωτογραφικού λευκώματος για το Δήμο Παιονίας».

Έγκριση ή μη του πίνακα μεσοπρόθεσμων προβλέψεων του Δήμου Παιονίας για την Κατάρτιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2024-2027 του υποτομέα των ΟΤΑ.

Ανάκληση της υπ’ αριθμ. 56/2023 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας και λήψη νέας απόφασης για Έγκριση του Ταμειακού Απολογισμού της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παιονίας, έτους 2022.

Περικοπή αμοιβής αναδόχου και διορθωτικές ενέργειες για το έργο: «Κατασκευή συλλεκτηρίου αγωγού ακαθάρτων, επέκταση εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμού Γουμένισσας του Δήμου Παιονίας» (Αρ. μελ.134/2016. Κωδικός ΜΙS:5004096) λόγω ελαττωμάτων που εντοπιστήκαν μετά από δειγματοληπτικό επιτόπιο και εργαστηριακό έλεγχο του Εξειδικευμένου Συμβούλου Ποιότητας ελέγχου (Ε.Σ.Π.ΕΛ.)

Έγκριση Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου: «Αναπλάσεις – Διαμορφώσεις Δημοτικών Χώρων Δ.Ε Γουμένισσας»(2018).

Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (1ου ΑΠΕ) του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΕΙΣ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ».

Επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 141/1999 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Αξιούπολης για εκποίηση οικοπέδου και έγκριση σύναψης του συμβολαίου μεταβίβασης.

Λύση μίσθωσης Δημοτικής έκτασης 500 τ.μ. στη θέση λόφος Χαρισιάδη όπου ήταν τοποθετημένη κεραία κινητής τηλεφωνίας με κωδικό θέσης 4833 με την εταιρία Vantage Towers MAE.

Διαγραφή λανθασμένων χρεώσεων, μεταφορά χρεώσεων από λανθασμένο χρεώστη στον σωστό και επιστροφή κατασχεθέντων ποσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.