Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 12/3/2023, 1:54 μ.μ.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών συνελήφθη ένα άτομο στη Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη προχθές (10 Μαρτίου 2023) το βράδυ σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Μουδανιών, ημεδαπός άνδρας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 171,2 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα άγνωστης ουσίας σε σκόνη και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Σύλληψη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (11 Μαρτίου 2023) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 454 γραμμαρίων,

ένα σπρέι πιπεριού και

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 185 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή του.

Μέτρα για την προστασία των πολιτών από την ηχορύπανση

Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, διενεργούνται συστηματικοί έλεγχοι για την εφαρμογή της Νομοθεσίας που αφορούν τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και την τήρηση των ορίων της στάθμης των θορύβων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη διάρκεια ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν κατά το περασμένο διήμερο (βραδινές ώρες της 10-03-2023 έως πρώτες πρωινές ώρες σήμερα), συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου και του Συνεργείου Ελέγχου Καταστημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης πέντε (5) άτομα, καθώς διαπιστώθηκε ότι λειτουργούσαν σε ισάριθμα καταστήματα στις περιοχές κέντρου πόλης και της Ανάληψης μηχανήματα παραγωγής ήχου, η ηχοστάθμη των οποίων ξεπερνούσε το προβλεπόμενο όριο.

Παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτους ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.