Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Με πυροτεχνήματα και παραδοσιακό γλέντι η υποδοχή του νέου χρόνου στο χωριό Πεδινό

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Μια ποικιλία δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, σημειώνουν εντυπωσιακή πορεία στο όμορφο χωριό του νομού Κιλκίς Πεδινό. Το χωριό είχε ανέκαθεν την προτεραιότητα στην πολιτιστική δραστηριότητα, τα τελευταία όμως χρόνια παρατηρείται μία άνοδος.

Το απίστευτο είναι ότι οι δραστηριότητες γίνονται με ελάχιστη οικονομική ενίσχυση και τις περισσότερες φορές από τους ίδιους του κατοίκους.

Αξίζει να σημειωθεί, εκείνο που κάνει την διαφορά είναι η γρήγορη υλοποίηση μιας ιδέας, όσο και η πρωτοτυπία της για δεδομένα χωριού.

Για παράδειγμα η τελευταία εκδήλωση στην υποδοχή του νέου χρόνου που έγινε στην όμορφη πλατεία του χωριού ήταν αυθόρμητη και τα άτομα που συνεργάστηκαν και την υλοποίησαν χρειάστηκαν λίγο χρόνο, για να πετύχουν το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Η δράση ήταν ένα κάλεσμα από τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητας για να υποδεχθούν όλοι μαζί τον νέο χρόνο.

Μεγάλη ήτανε η ανταπόκριση με τους περισσότερους κατοίκους να συμμετέχουν να πίνουν το κρασάκι τους,να γλεντούν και νά χορεύουν την ώρα που άλλαζε ο χρόνος, με τα πυροτεχνήματα και τις σαμπάνιες να σκορπούν την δική τους γοητεία στις ξεχωριστές στιγμές.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών του χωριού και η συνεργασία μεταξύ τους να μην λείψει τίποτα από αυτό που θα χρειαζόταν οι κάτοικοι στην πλατεία του χωριού.

Ένα όμορφο ντεκόρ από φωτιές με το 2023 έτοιμο να ανάψει γεμίζοντας χρώματα την νύχτα των ευχών, σε συνδιασμό με αγκαλιές ευχές και υποσχέσεις, το οποίο και χαρακτήριζε το θέμα της βραδιάς.

Σε όλους όλη αυτή η μεγάλη συντροφιά έδωσε την ευκαιρία να απολαύσουν για ακόμη μια φορά μια πολιτιστική δραστηριότητα προσμένοντας της επομένη που δρομολογήθηκε.

Πολλές ευχές από το όμορφο χωριό του νομού Κιλκίς Πεδινό, για χρόνια πολλά.

Τα χωριά μας χρειάζονται την Αγάπη μας την οποία μπορούμε να δείξουμε και να αμυνθούμε με μια ιδέα όσο δύσκολη και να ακούγεται.

Εν κλίκ και ξεκινάμε!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.