Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Η αδιαφορία του Δήμου Κιλκίς, σε όλο της το μεγαλείο

Παρεμβαίνει ο αναγνώστης της Γνώμης Ε. Κ.
Ο δρόμος μεταξύ της οδού Ναϊάδων και Σοφοκλέους στην πόλη οτυ Κιλκίς, είναι κλειστός για 20 ημέρες. Μπροστά στο 5ο δημοτικό. Είχε πέσει το ρύθρο από αμέλεια του εργολάβου της υπό ανέγερση κατοικίας.

Η πολεοδομία με συνεργείο του Δήμου Κιλκίς έκλεισε τον δρόμο και υπέδειξε στον εργολάβο τον τρόπο αποκατάστασης. Στις 13-1-23 αποκαταστάθηκε η αντοχή του οδοστρώματος, ενημερώθηκε η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, αλλά ο δρόμος δεν άνοιξε. 

Η ταλαιπωρία για τους γονείς των μαθητών, τους δασκάλους και τους περίοικους είναι αφάνταστη. Δεδομένου ότι για να βγουν από το στενό εισέρχονται παράνομα σε πεζόδρομο. 

Η αδιαφορία σε όλο της το μεγαλείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.