Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Η ώρα των προοδευτικών δυνάμεων στην Αυτοδιοίκηση

Γράφει ο Μπάμπης Καραγεωργίου
Δημοσιογράφος

Μια συζήτηση που μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν σχεδόν "απαγορευμένη" δείχνει σιγά σιγά να ανοίγει και πάλι.Η σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου και η δημιουργία ενός ισχυρού συνδυασμού με οδηγό της αξίες και τις αρχές της Δημοκρατικής παράταξης του τόπου δεν είναι πια κάτι μακρινό.

Είναι πλέον φανερό στους πολίτες, ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μια δραστική αλλαγή,μια αλλαγή που θα του δώσει την νέα πνοή που έχει ανάγκη. Μια αλλαγή που θα φέρει ξανά την νέα γενιά, αλλά κυρίως την ανανέωση των αξιών, των ιδεών και των οραμάτων.

Ο τόπος μας και οι ανθρωποι του αξίζουν το καλύτερο.Ο καθένας μας και η καθεμία από τις καθημερινές επαφές με τους ανθρώπους, βλέπουμε μια σοβαρή κατάσταση εσωστρέφειας. Χωρίς καμία επιθυμία να απαξιώσω το έργο που έχει προσφέρει ο καθένας και η καθεμία που έχουν μια θέση ευθύνης. Δεν είναι λύση για τον τόπο μας το να γκρεμίζουμε υπολήψεις και διαδρομές, αλλά το χτίσιμο μια ειλικρινούς σχέσης δημιουργίας με την κοινωνία.

Αυτοί που θα δώσουν την μάχη για την πρόοδο, ας τερματίσουν πρώτοι κάθε οπισθοδρόμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.