Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (22/11/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Διπλό με οχτάρα για τον Αλέξανδρο Κιλκίς
Εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σήμερα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που δεν συνάντησε δυσκολίες στο Κεντρικό από την τοπική ομάδα και έφυγε με το ευρύ 8-0.

Τρίτη στη σειρά νίκη για τους ποδοσφαιριστές των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη μετά το πέρας τεσσάρων παιχνιδιών στον Ανατολικό Όμιλο της Α΄ Κατηγορίας.

Σοβαρός από το ξεκίνημα ο Αλέξανδρος Κιλκίς σκόραρε στο 1-0' με σουτ του Χριστοφορίδη και με πλασέ του Κετικίδη στο 18 έκανε το 2-0.

Στο 19' ο Σεχάι με κεφαλιά από ασίστ του Κετικίδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ, και στο 38' ήταν η σειρά του Παναγιώτη Σιδηρόπουλου να χριστεί σκόρερ!

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Γιατισάκης με σουτ πέτυχε το 5-0 και στο 42' βρήκε δίχτυα και ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

Το έβδομο γκολ του Αλέξανδρου σημείωσε ο Γκαμπριντασβίλι στο 52' για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Γρίβας στο 66'!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ: Μ. Παπαδόπουλος, Σακαλής, Στανημερόπουλος, Μαριόγλου, Κετικίδης (46' Γκαμπριντασβίλι), Χ. Παπαδόπουλος, Σεχάι, Γιατισάκης, Χριστοφορίδης (46' Γρίβας), Ζορμπάς, (46' Κότσι), Σιδηρόπουλος (46' Αμοιρίδης).

Τρεις νίκες, δύο ήττες στην ΕΠΣ Μακεδονίας

Την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας σε τέσσερις αγώνες πανηγύρισε η Κ14 "Μάντσεστερ" του Κωνσταντίνου Ντουντούκη.

Το πρωί του Σαββάτου οι ποδοσφαιριστές μας υποδέχθηκαν στο πλαστικό του Παύλου Μελά τον Αστέρα Αμπελοκήπων και παίζοντας εντυπωσιακά επιβλήθηκαν με 9-0 του αντιπάλου τους.

Αν και είναι βελτιωμένη από παιχνίδι σε παιχνίδι, της λείπει το αποτέλεσμα! Ο λόγος για την Κ16 "Τσέλσι" του Βασίλη Ορμανίδη, η οποία για την τέταρτη αγωνιστική της ΕΠΣ Μακεδονίας ηττήθηκε με 3-1 στο γήπεδο του Κορδελιού από τον Ελευθεριακό.

Έπαιξε με την φωτιά και…κάηκε η Κ17 «Λίβερπουλ» στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, καθώς ενώ ήταν σαφώς ανώτερη, ηττήθηκε με 1-0 από τον Έσπερο Τερψιθέας.

Μονόλογος το παιχνίδι για την ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς, η οποία είχε κραυγαλέες ευκαιρίες, και αφού δεν τις μετουσίωσε σε γκολ, το «πλήρωσε» στην τελευταία φάση του αγώνα , δεχόμενη τέρμα σε αντεπίθεση του αντιπάλου.

Επιστροφή στις νίκες για την Κ16 «Ίντερ» των Μιχάλη Αναστασιάδη και Γιώργου Δαϊλλίδη που υπέταξε εύκολα με 6-1 τον Έσπερο Τερψιθέας το πρωί του Σαββάτου.

Στο γήπεδο της Ευκαρπίας η ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς δεν άφησε από το ξεκίνημα περιθώρια αμφισβήτησης στον αντίπαλο, και παίζοντας γρήγορο ποδόσφαιρο έφτασε σε μια άνετη επικράτηση.

Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει κάθε εβδομάδα η Κ13 «Μάντσεστερ» του Κωνσταντίνου Ντουντούκη, η οποία έφτασε στο 4χ4 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας ύστερα από το νικηφόρο 5-3 επί της Α.Ε. Νέων Σίνδου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.

Οι δύο ομάδες είχαν το απόλυτο μέχρι αυτή την αγωνιστική, με τους παίκτες του Αλέξανδρου Κιλκίς να είναι εύστοχοι στις τελικές τους προσπάθειες και να φτάνουν σε ακόμη μία σημαντική επικράτηση.

Στη σέντρα και οι μικροί

Τα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΑΚΕ ξεκίνησαν το Σάββατο, με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να κατεβαίνει με πέντε ομάδες! Στα γήπεδα του Μακεδονικού οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην δική τους αγωνιστική πρεμιέρα.

Η Κ10 «Μαρσέιγ», του Κωνσταντίνου Σωτηριάδη έπαιξε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, σημειώνοντας πολλά γκολάκια στο παιχνίδι της με τον Πρωτέα Ευόσμου. Κάτι αντίστοιχο έπραξε και η Κ9 «Φιορεντίνα» του Δημήτρη Μούρου με αντίπαλο τους Ακρίτες Συκεών.

Η Κ12 «Μίλαν» αδίκησε τον εαυτό της στο δικό της παιχνίδι με τον Φοίνικα Πολίχνης, μιας και οι παίκτες του Βασίλη Ορμανίδη «σπατάλησαν» ένα ημίχρονο, και δεν πρόλαβαν να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος.

Η Κ11 «Παρί» δεν τα κατάφερε στις λεπτομέρειες απέναντι στον Πρωτέα Ευόσμου, ενώ τα μικρά Κ8 της «Μπάρτσα» είχαν την ευκαιρία για ωραίες συνεργασίες «κόντρα» στον Π.Ο. Ξηροκρήνης.

Με το δεξί η Κ14 στην ΕΠΣ Κιλκίς

Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα της Κ14 στην ΕΠΣ Κιλκίς ο Αλέξανδρος, καθώς πέρασε με 6-1 από την έδρα του Α.Ο. Πολυκάστρου.

Μπορεί η ομάδα του Κωνσταντίνου Ντουντούκη να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά η αντεπίθεση διαρκείας στη συνέχεια έφερε την ανατροπή.

Χατ-τρικ από τον Σάκη Γκόγκο, και από ένα τέρμα οι Βασίλης Παντελίδης, Γιάννης Κελίδης και Ολίνα Ιακωβίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.