Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Δήμος Παιονίας: Πετυχημένη η δράση για το διαβήτη «Ενημέρωση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση»

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας με το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας Διαβήτη, υλοποίησαν ενημερωτική δράση με θέμα «Ενημέρωση, Πρόληψη, Αντιμετώπιση», στο Δημοτικό Κατάστημα Αξιούπολης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Διαβητικών Ν. Κιλκίς «Δύναμη για Ζωή», του ΚΑΠΗ Αξιούπολης που ανήκει στο Νομικό πρόσωπο Υγειάς και Πρόνοιας και με την στήριξη της Κοινότητας Αξιούπολης.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Παιονίας κος Σιωνίδης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Εθελοντισμού κα Λιακοπούλου και η πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Ν. Κιλκίς «Δύναμη για Ζωή» κα Δόνη.

Ο ομιλητής της εκδήλωσης, ενδοκρινολόγος-διαβητολόγος κος Τσούτσας, πραγματοποίησε ενημέρωση για τον διαβήτη και για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης. Η ψυχολόγος του Κέντρου Κοινότητας κα Ατσιόβα συμμετείχε με ομιλία που αφορούσε την διαχείριση του άγχους και του στρες σε σχέση με τον διαβήτη.

Τέλος, πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.