Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής για την επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κιλκίς.

Δελτίο τύπου Επιτροπής για την επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κιλκίς
Την Τρίτη 11 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής που συγκροτήθηκε από τη σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Κιλκίς, για την επαναλειτουργία της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κιλκίς, η οποία κατέληξε στις πρώτες της ενέργειες για το επόμενο διάστημα.

Συγκεκριμένα αποφάσισε:

1 Να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια, με σκοπό να ενημερωθούν για την πρωτοβουλία που πάρθηκε, και τη στήριξη των Συλλόγων ώστε να προχωρήσουν σε αρχαιρεσίες το επόμενο διάστημα για την εκλογή νέων ΔΣ και την εκλογή αντιπροσώπων για την Ένωση.

2 Να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με το Δήμαρχο Κιλκίς και τις αντίστοιχες Σχολικές Επιτροπές, καθώς και με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, ώστε να αναφερθούν και να συζητηθούν τα κεντρικά ζητήματα που απασχολούν τους Γονείς και τα Σχολεία, και τα οποία συνοψίζονται στα εξής:

§ Το ζήτημα της κάλυψης των κενών σε εκπαιδευτικούς, ειδικά σε Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Ειδικότητες, Ολοήμερα, καθώς και τα ζητήματα της επέκτασης του προγράμματος Σχολικών Γευμάτων σε όλους τους μαθητές του Κιλκίς, και των Σχολικών Μεταφορών.

§ Το ζήτημα της Χρηματοδότησης των σχολείων, ειδικά μπροστά σε μία σχολική χρονιά που οι αυξήσεις στην ενέργεια, τη θέρμανση και τα αναλώσιμα των σχολείων δημιουργούν τον κίνδυνο οι Σχολικές Επιτροπές να δυσκολευτούν να καλύψουν τις ανάγκες τους και τελικά να κληθούν οι γονείς να βάλουν το χέρι στην τσέπη.

§ Το ζήτημα των Υποδομών και της Σχολικής Στέγης στο Κιλκίς, των αναγκαίων έργων συντήρησης και επισκευών που χρειάζεται να γίνουν, των νέων σχολείων που πρέπει να κατασκευαστούν.

1 Να πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τους γονείς με θέμα τις εξαρτήσεις στην νεολαία.

2 Τέλος, πραγματοποιήθηκε καταμερισμός των μελών της επιτροπής για την επικοινωνία με Συλλόγους Γονέων, όπως αναφέρεται παρακάτω:

§ Αθανασιάδης Θόδωρος, από το 1ο και 2ο Γυμνάσιο Κιλκίς, για τα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης του Κιλκίς, τηλ. 6974456876.

§ Γιαννακίδης Αντώνης, από το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς, για τα Ειδικά Σχολεία του Κιλκίς, τηλ. 6945557618.

§ Τσαουσίδης Κώστας, από το 9ο ΔΣ Κιλκίς, για τα Δημοτικά Σχολεία της ΔΕ Κιλκίς και Χέρσου, τηλ. 6974833600.

§ Σιδηρόπουλος Κώστας, από το ΔΣ Π. Αγιονερίου, για τα Σχολεία των ΔΕ Πικρολίμνης και Γαλλικού, τηλ 6947430124.

§ Παγιαννίδης Κώστας, από το 3ο Νηπιαγωγείο Κιλκίς, για τα Νηπιαγωγεία της ΔΕ Κιλκίς, τηλ. 6936337439.

§ Παπαδοπούλου Τραντούδη Κυριακή, από το ΔΣ Μεγ. Βρύσης, για τα Σχολεία των ΔΕ Κρουσίων, Μουριών και Δοϊράνης, τηλ.6936280900.

§ Μακρίδης Μπάμπης, από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, για τα Γυμνάσια και Λύκεια της ΔΕ Κιλκίς, τηλ. 6944152183.

Επίσης, κάθε γονέας / κηδεμόνας ή Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων μπορεί να επικοινωνεί μέσω του e-mail: enosigonewnkilkis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.