Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Στο συνοριακό Φυλάκιο Δοϊράνης τιμήθηκε ο Άγιος Νικήτας, ο Γότθος, προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών

Δελτίο τύπου Συνδέσμου 
Εφέδρων Αξιωματικών

Με κάθε τιμή και θρησκευτική ευλάβεια τιμήθηκε ο Άγιος Νικήτας, ο Γότθος, προστάτης των Εφέδρων Αξιωματικών, για πρώτη φορά στο συνοριακό Φυλάκιο Δοϊράνης και στον Ιερό Ναό Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου.

Το πρωί της 15ης Σεπτεμβρίου 2022 τελέστηκε Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στο γραφικό Εξωκλήσι. Την Θεία Λειτουργία τέλεσαν ο π. Χριστόδουλος Κοταΐδης, Εφημέριος Δοϊράνης και ο Αρχιμανδρίτης Ευσέβιος Κλώπας, Εφημέριος Σ.Σ. Μουριών, ο οποίος ως εκπρόσωπος του Μητροπολίτου μας κ. Βαρθολομαίου μετέφερε τις ευλογίες του και ευχήθηκε καταλλήλως στον Σύνδεσμο Εφέδρων για τον πρώτο εορτασμό του προστάτη του Αγίου Νικήτα. Χαιρετισμό εκ μέρους του ΔΣ ως και για την αποστολή των Έφεδρων απηύθυνε και ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Αθανάσιος Γραματικόπουλος. 

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς κ. Ανδρέας Βεργίδης, ο Διοικητής της 33ης Μ/Κ Ταξιαρχίας ,Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Στεφανίδης, ως Εκπρόσωπος του Διοικητή του Γ ΣΣ Αντιστράτηγου κ. Σωτηρίου Κωστάκογλου, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας κ. Κυριακή Μαγνήσαλη, ο πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων κ. Ευάγγελος Μαυρογόνατος μέλη, κληρικοί φίλοι του Συνδέσμου, προσκυνητές από το Κιλκίς και την Δοϊράνη. 

Στο τέλος της όλης εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Κώστας Παπανικολάου ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Βαρθολομαίο διά του εκπροσώπου του για την συμβολή του για την καθιέρωση του Αγίου Νικήτα ως προστάτη των Εφέδρων αλλά και για την ευλογία του να τελείται η εορτή του στο Ναό των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βεργίδη, τον Ταξίαρχο κ. Στεφανίδη, αλλά και τον Δήμο Κιλκίς ως και τον π. Χριστόδουλο που φρόντισαν για την ευπρέπεια του χώρου ώστε να είναι έτοιμος για την εορτή, καθώς και όλους του παρισταμένους που συμμετείχαν στην απλή αλλά συμβολική δεξίωση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.