Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

(Video) Ολοκλήρωση σημαντικών παρεμβάσεων στο οδικό δίκτυο από την Π.Ε. Κιλκίς

 
«Βελτιώνουμε την ασφάλεια τμημάτων του οδικού δικτύου. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε χρήσιμα έργα για τους πολίτες που στηρίζουν την τοπική κοινωνία» υπογραμμίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, με αφορμή την ολοκλήρωση σειράς σημαντικών παρεμβάσεων και εργασιών συντήρησης δημοτικού οδικού δικτύου, αρμοδιότητας (συντήρησης) Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς.

Πρόκειται- όπως σημειώνει ο Αντιπεριφερειάρχης- για εργασίες συντήρησης που υλοποιήθηκαν από τον ανάδοχο του έργου για διάστημα άνω των δώδεκα (12) μηνών στο πλαίσιο της σύμβασης του έργου «Συντήρηση-αποκατάσταση επικίνδυνων-κατεστραμμένων τμημάτων επί του Δημοτικού Οδικού δικτύου αρμοδιότητας συντήρησης Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε.Κιλκίς έτους 2020», αρχικού προϋπολογισμού 950.000,00 €, χρηματοδοτούμενο από πιστώσεις του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Κιλκίς – ΚΑΠ.

«Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και σε συνεργασία με τον ανάδοχο του έργου και τις τεχνικές μας υπηρεσίες, υλοποιήσαμε παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των συνθηκών κυκλοφορίας» προσθέτει ο κ. Βεργίδης.

Οι παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα τμήματα επί των κάτωθι οδικών αξόνων:

**Επ.0.1 Aπό κόμβο Ξηρόβρυσης-Ζαχαράτου έως Αγία Κυριακή

**Επ.0.8 Aπό κόμβο για Μαυρονέρι έως Άνω Απόστολοι

**Οδικός Άξονας: Ελευθεροχώρι - Ηλιόλουστο

**Οδικός Άξονας: Από διασταύρωση στο 13χλμ. της Επ.0.9 Κιλκίς-Πολυκάστρου έως Π. Γυναικόκαστρο

**Οδικός Άξονας: Μικρόκαμπος - Πικρολίμνη

**Οδικός Άξονας: Πικρολίμνη – Μαυρονέρι. -

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.