Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022

Τι λέει ο Χ. Γκουντενούδης για την ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας «Εβίνα Μάλτση»

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Στις 20 Αυγούστου του 2022, σύμφωνα με το πρόγραμμα των 45ων Θεοτοκίων, πραγματοποιήθηκε η τελετή της ονοματοδοσίας του κλειστού γυμναστηρίου της Γουμένισσας σε «Εβίνα Μάλτση». Εφαρμόζοντας το παραπάνω πρόγραμμα, ο Δήμος Παιονίας, οργάνωσε την εκδήλωση παρουσία της τιμώμενης Εβίνας, των ανθρώπων που ήταν δίπλα της, κατά την διάρκεια της καριέρας της, και βέβαια των συνδημοτών της και όχι μόνο.

Σε μια συγκινητική και συνάμα σεμνή τελετή, υλοποιήθηκε η απόφαση που είχε ληφθεί με ομοφωνία κατόπιν εισήγησης του τότε Δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, το οποίο και είχε υιοθετήσει την πρόταση του τότε Προέδρου κ. Τραχανίδη, αλλά και του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας. Η τότε Δημοτική Αρχή είχε σεβαστεί την επιθυμία της κ. Μάλτση να πραγματοποιηθεί η ονοματοδοσία του κλειστού γυμναστηρίου Γουμένισσας μετά το πέρας της καριέρας της και όσο δεν θα βρίσκεται σε ενεργό δράση ως αθλήτρια.

Παρ’ όλα αυτά, από την πλευρά του δήμου, κατά τη διάρκεια της τελετής δεν έγινε παρά μόνο μια στείρα αναφορά σε κάποιους αριθμούς αποφάσεων ΔΣ, παραλείποντας την μνεία στους συγκεκριμένους συντελεστές των αποφάσεων αυτών.

Η βραδιά, αν και βροχερή, ήταν λαμπερή και σήμανε την αναγνώριση στο πρόσωπο μιας συνδημότισσας μας από την όμορφη Γουμένισσα, που με όχημα την καλαθοσφαίριση κατάκτησε την καθολική αναγνώρισή λόγω της τεράστιας αξίας της καθώς στο ταλέντο της υποκλίθηκε η παγκόσμια κοινότητα του αθλητισμού. Βεβαίως, η όλη προετοιμασία και οργάνωση της σεμνής τελετής θα μπορούσε γίνει πιο ορθά και όπως αρμόζει στην αξία της Εβίνας και του αθλήματος που υπηρέτησε επί δεκαετίες. Δεν υπήρχε ούτε μια προβολή ενός βίντεο με την δράση και την καριέρα της Εβίνας. Ακόμη και η ταξιθέτηση των παρισταμένων ήταν πρόχειρη και ανοργάνωτη υποδηλώνοντας την έλλειψη οργάνωσης και προετοιμασίας των διοικούντων.

Όσον αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου, δεν είναι θέμα μόνο του δήμου, αλλά και της πολιτείας. Ευελπιστούμε ότι μέσω αναπτυξιακών ή ευρωπαϊκών προγραμμάτων θα δοθεί η ευκαιρία, με την ενεργοποίηση φυσικά της δημοτικής αρχής να γίνει η απαραίτητη ανακαίνιση.

Για μία ακόμη φορά θα θέλαμε να συγχαρούμε την Εβίνα Μάλτση για τις συγκινητικές στιγμές που μας χάρισε όλα αυτά τα χρόνια και για την περηφάνια που μας γέμισε με την αθλητική της δραστηριότητα και τις ανεπανάληπτες επιτυχίες της. Ένας νέος άνθρωπος από μια μικρή κωμόπολη, έχοντας ήθος, αυτοπεποίθηση, αρχές και αξίες τις οποίες της μεταλαμπάδευσαν οι γονείς της και τα αδέλφια της και υψηλότατο αγωνιστικό φρόνημα, έγινε παράδειγμα των νέων, όπως ανέφερε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γουμένισσας, Αξιουπόλεως, Γεφύρας και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος, στον χαιρετισμό του.

Από αυτή την όμορφη εκδήλωση, βγαίνουμε όλοι κερδισμένοι καθώς τιμήσαμε μια συντοπίτισσα μας η οποία τίμησε όσο λίγοι τον τόπο μας. Έναν άνθρωπο που έκανε γνωστή την γενέτειρα περιοχή της σε όλο το παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα.

Αγαπητή μας Εβίνα, και πάλι θερμά συγχαρητήρια, Σε ευχαριστούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.