Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022

Χορεύουμε και τραγουδάμε στο Στέκι της Τέχνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Τέχνης Κιλκίς
Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 και ώρα 8.30 μ.μ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό σας περιμένει ένα δροσερό, καλοκαιρινό, κεφάτο dancing party με τραγούδια sixties, seventies και eighties με Dj έναν από τους πρώτους ραδιοπειρατές της Αθήνας, τον Όμηρο Κοντό.

Μια μουσική βόλτα στη χρυσή Δεκαετία του ’60 αλλά και του ’70 και ΄80, με τραγούδια που εξέφρασαν τους νέους της εποχής, που τα χιλιοχόρεψαν με βερμούτ και μαρτίνι, σε εποχές με μονοκατοικίες, αλάνες, αυλές και τζουκ μποξ.

Ελάτε να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να πούμε τον πρώτο αποχαιρετισμό στο καλοκαίρι με ελληνικά και ξένα τραγούδια που σημάδεψαν την εποχή τους.

Πάσα ενδυμασία φέρουμε το στίγμα της εποχής γίνεται δεκτή.

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022 στις 8.30 το βράδυ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό ελάτε σε ένα μοναδικό dancing party που ετοιμάζουμε για εσάς.

Κρύα μπυρίτσα, κρασάκι, αναψυκτικά, νεράκια και πολλά σνακ διαθέτει το ανανεωμένο κυλικείο στο Στέκι μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.