Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Αυγούστου 2022

Το ΚΔΑΠ Kinesis πάει παραλία

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού δε θα μπορούσε η εβδομαδιαία μας θεματική να είναι άλλη από τη «Βόλτα στην παραλία». Έτσι την ώρα των εικαστικών οι μικροί μας καλλιτέχνες δημιούργησαν το βασικό ‘εργαλείο’ των παιδιών για τη θάλασσα, τα κουβαδάκια. Σχεδίασαν και έκοψαν τα κομμάτια και τα κόλλησαν…πάμε παραλία.

Στην παραλία μετά το παιχνίδι χρειαζόμαστε ένα σνακ…έτσι οι μικροί μας σεφ έφτιαξαν δύο συνταγές, μία αλμυρή και μία γλυκιά ώστε να έχουν ποικιλία. Η αλμυρή λιχουδιά ήταν αφράτα τυροπιτάκια και η γλυκιά κουλουράκια τρούφας. Τώρα είναι έτοιμοι να ικανοποιήσουν τα στομαχάκια τους.

Άλλο ένα μάθημα εικαστικών πραγματοποιήθηκε στο ΚΔΑΠ kinesis for kids κι αυτό ήταν παιχνιδιάρικες σαγιονάρες για την παραλία. Σχεδιάσαμε, κόψαμε, συναρμολογήσαμε και η κατασκευή μας πήρε μορφή σύντομα.

Φυσικά δε γινόταν να μη δώσουμε και στη δομή μας μία θαλασσινή νότα. Έτσι ξεκινήσαμε τη διακόσμηση της με φτυαράκια, σωσίβια και πολύχρωμες μπάλες θαλάσσης!

Άλλο ένα μάθημα κηπουρικής παρακολούθησαν οι κηπουροί του ΚΔΑΠ Kinesis. Οι μικροί μας φίλοι έμαθαν χρήσιμα πράγματα για το θυμάρι. Αρχικά παρακολουθήσαμε ένα βίντεο σχετικά και τις ιδιότητες του θυμαριού κι έπειτα, οι μικροί μας φίλοι φύτεψαν το θυμάρι μας! Κάπως έτσι πέρασε όμορφα και δημιουργικά η ώρα μας.

Η θαλασσινή μας βόλτα ολοκληρώθηκε. Να έχετε ένα όμορφο σαββατοκύριακο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας από τη Δευτέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.